Dünyaca ünlü futbol dergisi FourFourTwo, 2024 yılının en iyi 10 forvetini açıkladı. Listenin zirvesinde beklenildiği gibi Erling Haaland yer alırken, Türkiye’den tek isim olarak Galatasaray’ın yıldızı Victor Osimhen listeye girmeyi başardı.

Galatasaray formasıyla harikalar yaratan Osimhen, dünya devleri arasında kendine yer buldu ve en iyi forvetler listesinde 8. sıraya yerleşti. Osimhen’in listeye dahil edilmesi, hem Galatasaray taraftarları hem de Türk futbolseverler arasında büyük gurur kaynağı oldu.

İŞTE 2024'ÜN EN İYİ 10 FORVETİ:

  1. Erling Haaland (Manchester City)
  2. Harry Kane (Bayern Münih)
  3. Kylian Mbappe (Real Madrid)
  4. Viktor Gyökeres (Sporting CP)
  5. Robert Lewandowski (Barcelona)
  6. Lautaro Martinez (Inter)
  7. Alexander Isak (Newcastle United)
  8. Victor Osimhen (Galatasaray)
  9. Omar Marmoush (Eintracht Frankfurt)
  10. Ollie Watkins (Aston Villa)

HAALAND ZİRVEYİ BIRAKMADI

Manchester City’nin gol makinesi Erling Haaland, geçen sezon gösterdiği üstün performansla listenin ilk sırasında yer aldı. Onu Bayern Münih’te müthiş bir çıkış yapan Harry Kane ve Real Madrid’in süper yıldızı Kylian Mbappe takip etti.

VİCTOR OSİMHEN LİSTEDE 

Victor Osimhen, Galatasaray’a transfer olduğu günden bu yana takımına kattığı güçle hem Süper Lig hem de Avrupa’da göz kamaştırdı. Yıldız forvet, FourFourTwo dergisi tarafından dünyanın en iyi forvetlerinden biri olarak gösterilerek sarı-kırmızılı formayı dünya futbolunda temsil etti.