ÖNCELİKLE şunu söylemek lazım. Antalya’ya yeni bir stat yapılıyor ama önemli olan tribünlerin dolması. Antalya gibi dünyanın birçok takımının kamp merkezi haline gelen bir şehirde futbola olan ilginin azlığı beni hayal kırıklığına uğrattı. Stat gişelerinde uzun kuyruklar oluşmasını bekliyordum ama bu ufak stat bile zar zor doldu. Antalyaspor yöneticilerinin yeni stadı doldurmak için çalışma içine girmesi şart.

FENERBAHÇE maça çok hızlı başladı. Webo’nun golü sonrası kaçan fırsatlar saçbaş yoldurdu. İlk 10 dakikada Fenerbahçe’nin skoru 3- 0’a getirmesi işten bile değildi. İster son vuruşlardaki beceriksizlik deyin ister kaleci Hakan’ın başarısı... Antalyaspor ilk 15 dakikadan sonra Fenerbahçe kalesini yoklamaya başladı. Ve atamayana atarlar kuları işledi. Diarra’nın golünde hatalar zinciri Fenerbahçe’ye yakışmadı.

SARI-LACİVERTLİ ekip sağ kanattan Gökhan ve Kuyt ile doğru işler yaptı. Ancak Caner için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Son maçlarda formu düşmeye başlayan Caner’in bir an önce toparlanması gerekiyor. Çünkü Ersun Yanal’ın sistemindeki en kilit oyunculardan biri Caner.

YANAL’IN orta alanda Cristian’ı oynatıp Meireles’i tribüne göndermesini de yadırgadım. Cristian görev aldığı maçlarda fena değildi. Buna rağmen Meireles, baskılı futbola daha yatkın. Agresifliğiyle takıma büyük katkı sağlıyor. Cristian ise temposunu maçın geneline yayamıyor. Zaten gol de Cristian’ın topu iyi uzaklaştıramamasından geldi.

ATAMAYANA atarlar kuralı ikinci yarıda da işledi. Dakika 90. Diarra çok net bir fırsatı harcadı. Dönen topu kapan Emenike soldan getirdi, 90+1’de Sow’a golü atmak kaldı. Fenerbahçe, dünyaları kaçırdığı maçta yine son dakikada kazandı.