Şarkıları kadar besteleriyle de adından söz ettiren Gökhan Tepe, İbrahim Tatlıses ve Ebru Gündeş'e çok iyi besteler verdiğini açıkladı. Dikkat çeken açıklamalar yapan ünlü şarkıcı, "İbrahim Ağabey'e iki süper şarkı verdim ama maalesef sesi sorunlu olduğu için albümünü çıkartamıyor. Ayrıca Ebru Gündeş de eşinin durumundan dolayı çıkaracağı albümü askıya aldı" dedi.



BESTE PİYASASI SEZEN AKSU'NUN ELİNDE

Tepe'nin bu söylemi "Sesimde sorun yok diyen" İbrahim Tatlıses ile aralarında soğuk rüzgarların esmesine sebep olabilir. Gökhan Tepe, şu aralar yaz aylarında çıkaracağı yeni albümü için çalıştığını belirtti. Bir dönem Tarkan'la aralarında bir problem varmış gibi gösterildiğini de dile getiren ünlü şarkıcı, "Tarkan da dahil şarkı vermeyeceğim kimse yok. Ayrıca beste piyasası Sezen Aksu'nun elinde" diye konuştu.

YANLIŞ ANLAŞILDIM

Gökhan Tepe, twitter hesabından yaptığı açıklamada İbrahim Tatlıses hakkında yaptığı yorumların yanlış anlaşıldığını söyledi.



ŞÖHRETİ MAĞARADA BULDUM

Tatlıses haberlerle ilgili tıpkı Gökhan Tepe'de olduğu gibi Twitter sayfasından yanıt verdi: " Bugün gazetelerde okudum. İbo'nun sesinde problem var. Sesimde hiçbir problem yok.Hayranlarım üzülmesin. Başka arkadaşlar da sevinmesinler. Sesimde problem olsa peslerim okuyamam. Benim pesim de tizlerim de var. 3 senedir hiç şarkı söylemediğim için tembellik var o kadar! Sesi çıkmıyor diyenler kusura bakmasınlar. Felç benim sol kolum ve sol ayağıma geldi. Başka hiçbir uzvumda feç yoktur! Benim sadece bu aralar başka sıkıntılarım var. Onları defetmeye çalışıyorum ve o da yakındır inşallah. Hangi günü gördük ki akşam olmamış? Onun içindir ki sevinmek isteyenler sevinmesinler. Onlar kendilerini bilirker. Ben şöhreti yalıda bulmadım, mağarada buldum" notunu düştü.