ANKARA-SÖZCÜ

7 Haziran seçimlerinden bu yana yeni seçim isteyen ve ‘’15 Kasım’’ diyerek seçim tarihi de veren MHP lideri Devlet Bahçeli, bu görüşünden vazgeçti. Bahçeli ‘’Millet ve devlet bekasının aşırı ve anormal ölçülerde tehdit ve tehlikelere maruz kaldığı bugünkü ortamda, hiçbir parti siyasi ikbal ve seçim hesabına odaklanamayacaktır’’ dedi.

Bahçeli yaptığı açıklamada,’’Ülkemizin şu günkü zifiri ve zillet tablosu duyarlı, milli hassasiyeti yüksek, kalbi vatan sevgisi için çarpan her insanımızı kaygılandırmaktadır’’ dedi ve şunları söyledi:

AKP VE CHP DERHAL...

‘’AKP-CHP koalisyon hükümeti bu hafta içinde mutlaka kurulmalı, Türkiye artık nefes almalıdır. Millet ve devlet bekasının aşırı ve anormal ölçülerde tehdit ve tehlikelere maruz kaldığı bugünkü ortamda, hiçbir parti siyasi ikbal ve seçim hesabına odaklanamayacaktır. Nitekim Türkiye’nin erken seçim gündemi artık tedavülden kalkmış ve ikinci plana düşmüştür. AKP ile CHP’den beklentimiz Türkiye için istikşafi görüşmelerden sonra insiyatif almaları, inkişafi bir koalisyon hükümetinde buluşmalarıdır’’

‘’ERDOĞAN YERİNİ BİLMELİ’’

‘’Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da yerini yurdunu bilmesi ve Anayasa’da tayin edilen sınırlarına tam bir sadakatle görevini ifası akla ve ahlaka uyan en doğru davranış biçimi olarak görülecektir’’ diyen Bahçeli, Başbakan Davutoğlu’nun da ‘’Erdoğan’ın vesayetinden kurulması gerektiğini’’ söyledi ve şöyle devem etti:

‘’Ya Türkiye paramparça olacak ya da Türk milleti topyekûn ayağa kalkarak bölücü hainleri bu kutlu vatandan temizleyecektir. Yeni bir istiklal ve istikbal mücadelesi önümüzdedir. Türk milleti en zor şartlarda ülkeyi yönetimsiz bırakarak azınlık hükümeti senaryosuna bel bağlayan, erken seçim planlayan, kendi kişisel çıkar ve ihtiraslarına ülkeyi kurban vermekten kaçınmayan müflis ve marazi zihniyetleri asla affetmeyecektir.”


"AKP tek başına iktidar olamaz"



Bahçeli inadı bıraksın Türkiye’yi kurtaralım!

Bahçeli inadı bıraksın Türkiye’yi kurtaralım!