Günlük burç yorumları. Dinçer Güner tarafından sizler için yorumlanmış burç yorumları haberimizde. Günlük burç yorumları ile burcunuz size neler söylüyor, neler anlatıyor öğrenebilirsiniz. Burcunuzda bugün sizi neler bekliyor? İş hayatınız, aşk hayatınız, ekonomik durumunuz ve sağlığınız ile ilgili burcunuzda neler var hepsi günlük burç yorumunuzda. İşte 14 Ekim Çarşamba günlük burç yorumları...

KOÇ
Sağlıkla ilgili özellikle tansiyon sıkıntısı olabilir, çarpıntılar olabilir. Duygusal anlamda hayatınızda gergin bir hava hakim olabilecek. Sizi kısıtlayan konu ve koşullardan delicesine kurtulmak isteyebilirsiniz. Bu dönem takımlarla, kalabalıklarla hareket etmek sizi biraz yorabilir, tek başınıza tek tabanca takılmak isteyebilirsiniz.

BOĞA
Bilincinizde enteresan tuhaf uyanışlar yaşayabilirsiniz. Sizin için iyi sandığınız kimselerin aslında iyi olmadığının farkına varabilirsiniz. İçsel, ruhsal, psikolojik anlamda sizi zorlayan, hayat akışınızda engeller oluşturan kişiler, olaylar ne varsa temizlemek, kurtulmak içinde aslında uygun bir  dönemdir.

İKİZLER
Dostluklarınız ve sosyal ilişkilerinizde istikrarsız, tutarsız davranış ve tutumlarla karşılaşabilirsiniz. Sosyal ilişkilerde ani öfke patlamaları, duygusal gerilimler söz konusu olabilir. Özellikle erkek arkadaşlarınızla aranızda olabilir bu durumlar. Ya da arkadaşlarınızın garip kaprisleri size çok batabilir bu dönem.

YENGEÇ
Yöneticilerinize karşı isyankar, asi, tavırlar sergilememeye özen gösterin. Konuşmanız gereken mühim konularınız olabilir ama böyle konuşmaları duygularınızın yönlendirmesine izin vermemelisiniz. Özellikle erkek yöneticileriniz var ise onlar sizi çıldırtsa bile siz onları çıldırmayın, içinizde ki isyankara biraz hakim olmaya çalışın.

ASLAN
Sizleri hiç hesapta olmayan bir yolculuğa çıkarabilir. Sanatsal konulara ilginiz var ise bununla ilgili bir eğitime başlayabilirsiniz. Ya da hiç hesapta olmayan ani bir yolculuğa çıkarabilirsiniz. Eğer ki kitap çıkarmak istiyorsanız bu konuda destek olacak kimselerle bir araya gelmenize yardımcı olabilir.

BAŞAK
Sağlıkla ilgili konularda sizi veya babanızı istikrarsız bir duruma sokabilir. Bu kan ile ilgili bir sorun olabileceği gibi tansiyon, kalp gibi bir durumda olabilir. Hiç hesapta olmayan sürpriz bir ödeme de meydana gelebilir açıkçası. Bu ailenizi ilgilendiren bir ödeme, borç, parasal bir durum olabilir.

TERAZİ
İkili ilişkilerde istikrarsız davranışlara, duygusal gerilimlere, öfke patlamalarına işaret etmekte. Bu dönem partnerinizin ruhsal ya da duygusal sorunları olabilir, verdiği tepkiler garip, anlamsız olabilir. Ortağınız veya partnerinizle birlikte çıkacağınız bir seyahatte ani bir tartışmanın ortasında bulabilirsiniz kendinizi veya iletişimsel anlamda büyük bir yanlış anlama yüzünden gerginlikler oluşabilir.

AKREP
Sağlığınız konusunda istikrarsız zamanlar geçirebilirsiniz. Ya da daha önce denenmemiş, enteresan farklı tedavi yöntemlerini deneyebilirsiniz. İş hayatınızda ya da birlikte çalıştığınız kimselerle aranızda istikrarı bozan bir takım durumlar meydana gelebilir, iş ve çalışma ortamınızda kontrolünüz dışında ani değişimler meydana gelebilir.

YAY
Kontrolsüz bir hamileliğe işaret edebileceği gibi, belki de hiç aklınızda yokken birden sanatsal bir konunun eğitimine başlayabilirsiniz. Yalnız özel hayatınızda duygusal olarak istikrarsız davranışlar sergileyebilirsiniz.

OĞLAK
Aile içinde öngörülmesi zor ani şok edici olaylar gündeme gelebilir. Sizi telaşlandıracak, hızlı bir şekilde harekete geçmenize neden olabilecek durumlar oluşabilir. Evinizin içinde elektronik aletleriniz aniden bozulabilir, evin elektrik sistemini bir gözden geçirtmeniz gerekebilir. Aile içinde duygusal patlamaların bol bol yaşanabileceği bir dönem bekliyor sizleri.

KOVA
Komşularınızla, kuzenlerinizle veya kardeşlerinizle aranızda duygusal anlamda stres yaratıcı durumlar söz konusu olabilir. Lütfen trafikte dikkat edin, arabanızın elektronik aksamında sorunlar meydana gelebilir. Tüm iletişim araçlarınız sözleşmişçesine aniden arıza verebilir, bozulabilir. Bu yüzden her şeyinizi yedeklemenizi tavsiye ederim.

BALIK
Maddi konularda özellikle birileri ile tartışma ve kavga içinde olabileceğinize işaret etmekte, siz sakin olun kırmayın ve kırılmayın. Parasal anlamda istikrarı sağlamak biraz zor olabilir Bu yüzden gereksiz, ani harcamalardan biraz kaçınmak yerinde olacaktır.