Günlük burç yorumları ile burcunuz size neler söylüyor öğrenebilirsiniz. Uzman astrolog Dinçer Güner tarafından yorumlanmış günlük burç yorumları haberimizde. 12 burca ait 3 Ekim Cumartesi günlük burç yorumlarını sizler için derledik. Burcunuzda bugün size ne gibi haber var merak ediyorsanız cevabı günlük burç yorumlarında. İşte günlük burç yorumları...

KOÇ
Kendinizi başka bir dünyadaymış gibi hissetme ihtiyacı duyabilirsiniz. Hayallere dalmak ve tembellik etmek için uygundur. Çok fazla enerji gerektiren işlerde çalışmamak veya günlük rutin işlerden kaçıp sanatsal aktivitelere yönelebilirsiniz.

BOĞA
Özellikle arkadaş ortamınızla ilgili tatsız bir durum varsa affetme, kabul etme ve sevgiyle bir şeyleri tedavi etmek için uygun bir gündesiniz. Kısa doğa yürüyüşleri yapabilir, deniz havası alabilirsiniz. Medyatik işlerinizde yaratıcılık ve akıcılık meydana gelebilecektir.

İKİZLER
Albüm çıkarmak, oyun sahnelemek, sinema filmi çekmek, şarkı sözü yazmak gibi sanatsal faaliyetler için uygun zamanlardır. Maddi ve manevi anlamda kendinizi yaratıcı ve sevgi dolu hissedeceksiniz.

YENGEÇ
İlişkilerde hataları ve kusurları görmezden gelmeye eğilimli olabilirsiniz. Yanılmaya ve kandırılmaya açık bir durumda da olabilirsiniz. Özellikle inançlarınızla ilgili oldukça hassas davranma ve bunlarda hatalı değişimlere gitme eğiliminde olabilirsiniz.

ASLAN
Hayallere dalmak ve tembellik etmek için uygundur. Çok fazla enerji gerektiren işlerden kaçınabilirsiniz. Sevdiklerinize ve yakın çevrenizde yer alan insanlara yardım etmek ve anlayışta bulunmak için uygun zamandır. Fedakar hissedebilirsiniz.

BAŞAK
Arkadaşlarınıza ve dahil olduğunuz gruplardaki kişilere karşı yardımsever, anlayışlı ve affedici olabilirsiniz. Romantik zamanlar oluşturabilir ve partneriniz varsa onunla yaratıcı faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Yeni bir ilişkiye de başlayabilirsiniz.

TERAZİ
İş ortamınızda ve kariyerinizi sürdürdüğünüz alanlarda yardımlaşma, anlayış ve uzlaşma için kendinizi olumlu enerjilerle yüklü hissedeceksiniz. Hayır işleri gibi organizasyonlar düzenlemeniz için uygun etkiler mevcuttur.

AKREP
Özellikle hobi ve keyif aldığınız konularda fotoğrafçılık, tiyatro ve resim kurslarına katılabilir, hem kendinizi geliştirip, hem de vaktinizi size keyif veren konulara ayırabilirsiniz. Maddi bazı minik zorluklarında rahatlıkla üstesinden gelebileceksiniz.

YAY
Bugün aile ortamından veya yakın akrabalarınızdan birilerine maddi destek sağlayabilirsiniz. Özellikle çevrenizde maddi ve manevi desteğe ihtiyacı olan insanlara el uzatmaya çalışmalısınız. İletişim becerilerinizle her türlü sorunun üstesinden gelebileceksiniz.

OĞLAK
Romantik zamanlar oluşturmak ve ilişkilerinizde mistik deneyimler yaşayabilmek için uygun bir zamanda bulunuyorsunuz. Aldatılmalara ve yanlış anlamalara da dikkat etmelisiniz. Özellikle birlikte çalıştığınız kimselerle iletişimde bulunurken yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

KOVA
Maddi ve manevi desteği bulabileceğiniz ve özellikle iş ortamınızda bu desteklerin faydasını görebileceğiniz bir gündesiniz. Yanlış anlamalar ve aldatılmalardan dolayı bedel ödememeye dikkat etmelisiniz. Ev içinde sigortalar atabilir, teknik bir takım arızalar oluşabilir.

BALIK
Sanatla ilgilenen balık burçları için bugün manevi tatminin ve yaratıcılığın en yoğun yaşanabileceği bir gün olabilir. Yalnız olanlar bu günden itibaren birkaç gün çok olumlu etkiler altındalar. Yeni bir ilişki başlayabilir.