30 Temmuz Perşembe günlük burç yorumları, bugün burcunuzda sizin için neler var? 30 Temmuz 2015'da burcunuz size neler söylüyor. İş, aşk, para ve duygusal konularda günlük burcunuzda ne gibi değişiklikler var? Haberimizde okuyacağınız günlük burç yorumları ile sizleri nelerin beklediğini öğrenebilirsiniz. İşte 30 Temmuz Perşembe günlük burç yorumları...


KOÇ


Bugün kariyerinizle ilgili sağlam kararlar almak ve girişimler yapmak için çok uygun bir zamandasınız. Yönetici bir tavır takınıp bu konudaki kaderinize yön verebilirsiniz. İş konularını halletmek, iş görüşmelerine gitmek için uygun olduğu kadar önemli iş toplantılarınızı bugüne almanız size avantaj sağlayacaktır.


BOĞA


Majör bir eğitime başlangıç vermek, yurt dışı bağlantılı kaynaklarla ilgili imkanları değerlendirmek ve tamamiyle mesleki gelişime bu konular aracılığı ile ağırlık vermek için uygun bir gününüzdesiniz. Bugün bol bol kitap okuyabilir, araştırmalar yapabilir, zihninizde ki sorulara cevaplar bulabilirsiniz.


İKİZLER


Ortağınız veya partnerinizle ilgili tıkanıklıkları gidermek, borçlar ve kredilerle ilgili önlemler almak için beyin fırtınası yapmak bugün sizin meseleleriniz olmalıdır. Etkiler bu konulara eğilmenize işaret eder. Maddi konularda olası sorunları çözebileceğiniz kaynaklara bugün çok daha rahat ulaşabileceksiniz.


YENGEÇ


İlişkiniz yahut ortaklığınızla ilgili somut kararlar almak için düşüncelerinizi yoğunlaştırabilirsiniz. Bu kararlar duygusallıktan ziyade somut ve maddi kararlar olabilir. Bugün partnerinize veya varsa ortağınıza karşı soğuk ve katı bir tutum içinde olmamaya özen gösterin, kalbinizi açın onlara.


ASLAN


İş ortamınızla ilgili yeni fikirler üretebilirsiniz. Yönetici iseniz belki de bu konuda risk almak isteyeceksiniz. Yeni sorumluluklarınızı işler hale getirmek için tasarlamanız öncelikli olmalıdır. Bugün diyete, spora başlamak, yaşam kalitenizi yükseltecek programlara yazılmak, profesyonel destek almak için harika bir gün.


BAŞAK


Çocuklarınızla ilgili somut kararlar alabilir bunları planlayabilirsiniz. Riskli işler ve kararlar için uygun bir zamanda bulunmuyorsunuz. Ayaklarınızın yere basması gereken bir gündesiniz. Akşam saatleri dostlarla bir araya gelmek, dertlerini dinlemek ve onlara akılcı çözümler sunma görevi de size kalabilir.


TERAZİ


Toprak, arsa, gayrimenkul gibi konularla ilgilenmek için çok uygun bir gününüzdesiniz. Bu konularda yatırım yapmak için düşünebilirsiniz. Ayrıca ailenize bir ziyaret gerçekleştirip ihtiyaçlarını sorgulayabilirsiniz. Evinizde yarım kalan işlerinizi tamamlamak, tamir edilecekler listesini oluşturup sorunları halletmek içinde uygundur.


AKREP


Kısa mesafeli yürüyüşler yapabilir, bedeninize önem verebilirsiniz. Pazarlama, medya, tanıtım ve eğitim konularında yeni ve köklü kararlar alabilir, planlar yapabilirsiniz. Ya da bir seyahat planlayabilir, biletlerinizi alabilir, rezervasyon işlerinizi halledebilirsiniz. Akşam saatleri varsa kardeşlerinizle karşılıklı fayda sağlayacak sohbetler içine girebilirsiniz.


YAY


Günlük yapılması gereken angarya işlerle uğraşabilirsiniz. Bugün diyete veya spora başlamak için harika bir gün sizler için. Bugün yaratıcı çalışmalar yapmak, kendinize zaman ayırmak, hoşlandığınız şeylere yönelmek,hobilerinize vakit ayırmak için harika bir gün.  Uyku düzeninize dikkat edin, uykunuzu çok fazla alamayabilir, rahatsız uyuyabilirsiniz.


OĞLAK


Duygusal meselelerinizi halletmek için uygun bir zaman değildir. Hayatınızda işle ilgili konulara önem vermeli ve gününüzü bu konulara ayırarak ilerlemelisiniz. Yeni stratejiler belirleyebilirsiniz. Sağlık olarak özellikle dişlerinize dikkat etmeli, sindirimi zorlayacak gıdalardan uzak durmalısınız.


KOVA


Eklem problemleri, egzamalar veya romatizmalar azabilir. Hayatınızın size daha soğuk ve acımasız davrandığı hissine kapılmanız olasıdır.  Bugün içe kapanabilir, kendinizle başbaşa kalmak isteyebilir, kalabalıklardan kaçabilirsiniz. Uykuya dalma sorunları nüks edebilir, ruhunuzu huzursuz edecek düşüncelere çok çabuk kapılabilirsiniz.


BALIK


Arkadaş çevreniz ve dahil olduğunuz klüplerle ilgili iş bağlantıları yapmak için çok uygun bir gündesiniz. Etki çevrenizi geliştirerek gününüzü değerlendirebilirsiniz. Yeni kontaklar kurmak için harika bir gün olduğu kadar, dostlarınızdan alacağınız destekler sayesinde gününüz çok daha keyifli geçecektir.