Günlük burç yorumlarını, 5 Ağustos Çarşamba burçların yorumlarını haberimizde derledik. Oniki burcun 5 Ağustos 2015 günü burcunuz bugün size ne söylüyor? Günlük Burç Yorumları (5 Ağustos Çarşamba) Bugün sizleri neler bekliyor? 5 Ağustos tarihiyle astroloji yorumları. Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burçlarını bugün neler bekliyor?


KOÇ


Finansal zorluklar söz konusu. Hesapta olmayan ödemeler, maddi açıdan ciddi problemler meydana gelebilir. Kefil olmak, başkaları için maddi anlamda destek olmak, borç para vermek için de pek uygun bir zaman değil. Eşinizden veya  ortağınızdan maddi olarak zarar görebilir veya para konusunda ciddi problemler oluşabilir aranızda.


BOĞA


İkili ilişkilere dikkat diyoruz. ilişkiler, evlilik, ortaklıklarla ilgili sorunlar, sıkıntılar, kayıplar söz konusu, ayrılıklar, boşanmalar,ilişkilerde tıkanıklıklar meydana gelebilir. Ortaklıklar bozulabilir, ilişkilerde veya ortaklıklarda büyük kavgalar ve stres yaratıcı durumlar oluşabilir.


İKİZLER


Önce sağlık diyoruz, iş yaptığımız kişilerle terso durumlar olusabilir, işler gecikir, aksar, müşteriler arıza çıkarır. Özellikle iş ilişkilerinde ve sağlığa bu hafta extra dikkat ediyoruz. Sonrasında bu hafta iletişim kazalarına, hukuksal sorun yaratacak konulara karşı tedbirli ve dikkatli olmamız gerek.


YENGEÇ


Aşktan zarar görme, ilişkilerin sıkıntı yaratması, aşk kaybı, dostlarla aranın açılması,arkadaşlardan zarar görme gibi durumlar oluşabilir, hem özel hem sosyal hayatınız pek de istediğiniz şekilde ilerlemeyebilir. Bu hafta finansal konularda dikkatli olmalı, yatırımlarınızı dikkatli değerlendirmelisiniz.


ASLAN


Ailevi sorunlar, aile ile ilgili kayiplar, ikamet edilen yerle ilgili sorunlar, yaşamdan beklentilerin düşmesi, depresyon, hedeflerde sapmalar meydana gelebilir. Bu hafta biraz sabır haftası açıkçası. Gayrimenkul alım-satımları içinde pek uygun değil, zarar edebilirsiniz.


BAŞAK


İletişim problemleri, iletişim aksaklıklari, trafik kazaları, komşularla ilişkilerde sorunlar, kavgalar, gerginlikler, ifade sorunlari, fikir tartışmalari olabilir. Bu hafta özel hayatınız biraz risk noktasında, aldatma-aldatılma gibi durumlar söz konusu olabilir, ilişkilerde gereksiz gerginliklere karşı dikkat.


TERAZİ


Maddi kayıplar, eşyaların kaybolması, bozulması, kazançların azalması, parada bereketsizlik, yatırım için uygun bir hafta değil. Borç vermeyin, size yapılması gereken ödemelerde gecikmeler, finansal krizler söz konusu, bu hafta maddi konularda dikkatli adım atmanızda yarar var.


AKREP


Yaşamın engeller çıkarması, hastalıklar, baş belası işler, hayatta ilerleyememe, sorunlarla ugraşma, güç mücadeleleri söz konusu, stresli bir hafta, sakinliğinizi korumanızda yarar var. İş ve kariyer anlamında krizsel durumlar söz konusu, eğer aklınızı kullanabilirseniz bu hafta iş ile ilgili bir krizi kendi yararınıza dönüştürebilir, karlı çıkabilirsiniz.


YAY


Kontrol dışı olumsuz gelişmeler, iş veya müşteri kaybı, evcil hayvan besliyorsanız o rahatsızlanabilir, ruhsal anlamda kendinizi iyi hissedemeyebilir, panik atak, kaygı bozukluğu, anksiyete, endişelerin artması gibi durumlar oluşabilir. Depresyon, illegal işlerden doğan problemler söz konusu olabilir.


OĞLAK


Dost kazıkarı, sosyal ilişkilerde problemler, hak ettiğiniz şeyleri alamama, hayattan soğuma, haksızlıga uğrama, dost kaybı, kazançların düşmesi gibi durumlar söz konusu. Sosyal ilişkilerde arkadan çevrilen gizli işler yüzünden ilişkilerin bozulabileceği bir hafta.


KOVA


İşten atılma, kariyerde engeller, yöneticilerle ilgili sorunlar, terfi alamama, iş yeri sıkıntıları artması, statüsel sorunlar, gecikmeler söz konusu. İş ve kariyeri ilgilendiren konularda dikkatli adım atmanız gerekli. İlişkiler açısından da gerginlikler söz konusu, ortaklaşa işlerde, evlilik gibi durumlarda krizler söz konusu.


BALIK


Hukuksal sıkıntılar, trafik kazaları, resmi evraklarda sorunlar, tatil problemleri, bavulların kaybolması, eğitimle ilgili sıkıntılar, satış pazarlama reklam sorunları meydana gelebilir, bu hafta daha sabırlı, temkinli ve sakin hareket etmekte yarar var. Vize, pasaport işlerinizde bir takım engeller ve problemlerle uğraşmanız gerekebilir.