Daha evlendikleri ilk aylarda haklarında 'ayrılıyorlar' söylentileri çıkan aktör Johnny Depp ve eşi Amber Heard bu iddiaları kırmızı halıda yalanladı.

53 yaşındaki aktör Johnny Depp'in ABD tarihinin en "namlı" mafya babalarından birini canlandırdığı The Black Mass adlı filmin galası 72. Film Festivali kapsamında yapıldı. Depp galaya, 29 yaşındaki eşi Amber Hear ile birlikte katıldı.

Kırmızı halıda da salonda da samimi tavırlar sergileyen çift, ayrılacakları yolundaki söylentileri de böylece yalanladı. Amber Heard ve Johnny Depp kırmızı halıda birbirlerinin gözlerinin içine bakıp sevgi gösterisinde bulundu.Ünlü çiftin el ele tutuştukları an da objektiflere işte böyle yansıdı.

Filmin galasında kırmızı halıya çıkanlardan biri de Depp'in rol arkadaşlarından Dakota Johnson'dı. Grinin Elli Tonu filmiyle çok konuşulan Johnson, pembe renkli sade tuvaletiyle dikkat çekti.The Black Mass'ın yönetmeni Scott Cooper da galaya eşi Jocelyne Cooper ile birlikte katıldı.

Johnny Depp'in kırmızı halıya çıkması büyük bir heyecan yarattı. Ünlü aktörün uzaktang örünmesini heyecanla bekleyen genç hayranları Depp, kırmızı halıya adımını atar atmaz da çığlıklar atıp ağlamaya başladı. Depp hayranlarının yanına gidip onlara imza dağıttı, bazılarıyla hatıra fotoğrafları çektirdi.