Kara Para Aşk son bölüm Elif için bir yıkın oldu. Düğün gününde büyük acı yaşayan Elif darmadağın oldu. Ömer'e öfkeli ve kırgındı ama onu hala seviyordu. Ömer'in gizlediği bir şeyler olduğunu, onu nikah günü terk etmesine yol açan başka bir şeyler olduğunu sezen Elif, biraz sakinleştikten sonra bu işin iç yüzünü ortaya çıkartmaya karar verdi. Bunun için de İpek ile yüzleşti.

Dizinin bu haftaki bölümünü kaçırdıysanız veya yeniden izlemek istiyorsanız full bideo haberin sonundadır.

SOSYAL MEDYADA KARA PARA AŞK SON BÖLÜM


Facebook ve Twitter'da Kara Para Aşk son bölüm oldukça olumlu yorumlar aldı. İzleyiciler bu bölümü sürükleyici ve duygusal buldular. Özellikle Elif'in babasının saatini kırıp Ömer'e tokat atması ardında da  ayrılık acısını dile getirdiği sahne en beğenilen anlardan biriydi. Tabii bu bölümde de mantık hatalarından yakınan izleyiciler de yok değil. Önümüzdeki hafta Elif'in İpek'e vereceği cevap ve Hüseyin'in hastaneden kaçıp kaçamayacağı merak ediliyor. Çoğunluğun tahmini Hüseyin'in sıvışacağı yönünde...

KARA PARA AŞK 40. BÖLÜMDE OLANLAR


Ömer sahilde Elif'in karşısına çıktığında gerçek ayrılık nedenini söyleyemedi. Elif acı ve öfkeyle yanından ayrılırken Ömer sırtında kocaman bir yük ve aşk acısıyla kala kaldı. Hüseyin'i yakaladığı gün Elif'e her şeyi anlatacaktı. Nikahın iptal olması doğal olarak herkesi şok etti. Ömer'in perişan halini gören Elvan, Ömer'i konuşturmayı başarır. Hüseyin'in katil olduğunu öğrenen Elvan bu acıya dayanamadı ve kalp krizi geçirdi. Ömer annesini hastaneye yetiştirir.

Bu sırada kaçmak için görnüşünü değiştiren Hüseyin, Tayyar'ın kaçış planı için son hazırlıkları yapmasını bekliyordu. Korku ve telaşla kaçacağı anı bekleyen Hüseyin, Elvan'ın durumunu öğrendi. Annesini son kez görmek istedi ve Tayyar'ın adamlarını atlatıp hastaneye gitti. Hastanede Hüseyin'i bekleyen büyük bir tehlike vardı. Ömer de o sırada hastanedeydi.

Ömer'in Yağız'ın babası olma ihtimali Elif'e gerçekçi gelmemeye başladı. Ona göre Ömer Yağız'ın babası bile olsa bu ayrılmalarına neden olacak bir durum değildi. Elif Ömer'in bir şeyler sakladığını düşünmeye başladı. İpek'le konuşmaya çalıştı ama istediği cevabı alamadı. Geriye tek bir seçenek kalmıştı o da DNA testi yaptırmak. Yağız'ın Ömer'in oğlu olup olmadığından emin olmak için harekete geçti. İşte Kara Para Aşk son bölüm full video...