Karadayı dizsisi bu hafta 100. bölümü ile dalya dedi ve Karadayı son bölüm izleyicileri ekran başına topladı. Öyle ki "Karadayı son bölüm" ifadesi Google aramalarında trende girdi. Peki dün akşamki (2 Mart) bölümde neler oldu? Dizinin son bölümün de Mehmet Emir'in kumpasıyla Mahir, suçsuz yere hapse düştü ama neyse ki Feride bunun farkındaydı. Mahir hapse düşmesinin yanında bir de ölüm tehlikesi ile karşı karşıyaydı. Sosyete, Mahir'i öldürmek için harekete geçti. İşte Karadayı son bölümden detaylar, izleyemeyenler için full video ve sosyal medyadan tepkiler...

SOSYAL MEDYADA KARADAYI SON BÖLÜM


Karadayı 100. bölüm Facebok ve Twitter'da genel olarak olumlu karşılandı. İzleyicilerin ortak kanısı Turgut'un geri dönmesinin diziyi daha iyi yaptığı yönünde. Nitekim izleyicilerle Turgut arasında bir sevgi - nefret ilişkisi var. Turgut yaptıkları ile kötü, nefretleri üzerine çeken bir karakter ama diziye heyecan katıyor ve kendini izlettiriyor. Bu haftaki bölümde de Mahir için yardım teklif etmesi ilgi çekici bir sahneydi.

Dikkat çeken bir sahne deyince bu haftaki bölümde izleyicilerin en beğendiği sahnelerden biri Yasin komiserin savcıya yumruk atması oldu. Savcının konuşmaları pek çok kişinin tepkisini çekti ki sosyal medyada "oh olsun,  nasıl çaktı" tarzı bolca yorum yapılmış.

KARADAYI 100. BÖLÜMDEN DETAYLAR


Mehmet Saim'in hazırladığı plan sorunsuz bir şekilde işleyince Mahir, Nail'i ve gazeteci Tarık'ı öldürmek suçlarından tutuklandı! Yine de Karadayı son bölümde Mehmet Saim'in hesaba katmadığı bir gelişme oldu. Feride, Mahir'i takip ediyordu ve onu marangozhaneye kadar takip etmişti. Yani Feride, Mahir'in Nail'i öldürmediğini biliyordu. Feride Karadayı son bölümde yine aşkı ile mesleği arasında kaldı. Tabii bu durumu öğrenen Mehmet Saim Feride'nin tanıklık yapmasını istemedi ama Feride kararlıydı! Mehmet Saim bir şekilde Feride'nin mahkemeye çıkmasına engele olmalıydı!

Bu arada her ne kadar tuzağa düşmüş olsa da Mahir de Feride'nin kariyerini, geleceğini tehlikeye atmasını istemiyordu.

Peki ya Turgut bu gelişmenin neresinde duruyordu. Turgur, Mahir'den kendi intikam almak istiyor bu yüzden Mahir'in hapiste olması işine gelmedi. Mahir haksız yere hapse girince Feride'nin gözünde Feride'nin gözünde ve kalbinde yine kahraman olarak kalacaktı. Turgut buna mani olmak için harekete geçti ve hiç hesapta olmayan bir hamle yaptı.
Bütün bunlar olurken Sosyete, Mahir belasından sonsuza kadar kurtulmak için onun öldürülmesi gerektiğini düşünüyordu. Seyis'ten beklediği desteği göremeyen Sosyete tek başına hareket etmeye karar verdi.

İNTERNETTEN KARADAYI İZLEME KAYNAKLARI


Karadayı dizisinin TV yayınını kaçırdıysanız veya diziyi yeniden izlemek istiyorsanız aşağıdaki video ile Karadayı'nın dalya dediği 100. bölümün tamamını kesintisiz olarak izleyebilirsiniz.