Kocamın Ailesi son bölüm dün akşam (5 Mart) Fox TV'de ekrana geldi ama bu bölüm genel olarak beğenilmedi. Dizinin bu haftaki bölümünde Ar ailesi ile Güneş'in ailesi arasında bir çatışma vardı. Kocamın Ailesi son bölümde Tarık'a kavuşan Ar ailesi onun Güneş ile olan evliliğine hemen müdahil oldular. Dizinin bu bölümünde bir diğer kritik gelişme de Şeniz'in ortalıktan kaybolmasıydı. Ayrıca Ar Ailesi, Tarık'ın kaybolmadığını aslında kaçırıldığını öğrendi.

SOSYAL MEDYADA KOCAMIN AİLESİ SON BÖLÜM


Kocamın Ailesi son bölüm ile ilgili Facebook ve Twitter'daki yorumlara bakılırsa izleyiciler dizinin bu bölümünde Güneş'in ailesi ile Ar ailesi arasındaki sürtüşmeyi abartılı bulmuşlar. Kocamın Ailesi son bölümün beğenildiğini söylemek zor. Yorumlar genellikle olumsuz.

KOCAMIN AİLESİ 35. BÖLÜM ÖZETİ


Ar Ailesinde kayıplar bitmiyor. Tarık ailesine kavuşmuşken Güneş’le ne olacak? Miray ve Fatih geçirdikleri kazadan sağ çıkabilecek mi? Şeniz nereye kayboluyor? Mukadder bir evladına kavuşmuşken diğerini kaybediyor mu? Tarık Engin, akrabalara takdim edilir ancak Güneş’le Esma’nın varlığı cümbüşü kıyamete döndürmeye yeter. Uzun zamandır beklenen misafir sonunda geldiğinde ise herkesin aklında tek bir soru vardır: Şeniz nerede?


KOCAMIN AİLESİ İÇİN ONLİNE DİZİ İZLEME KAYNAKLARI


Kocamın Ailesi dizisinin TV yayını kaçırdıysanız veya evlilik hazırlıklarının çorbaya döndüğü bu bölümü bir daha izlemek istiyorsanız aşağıdaki bağlantı ile dizinin full videosuna ulaşabilirsiniz.

Kocamın Ailesi 35. bölümü izlemek için tıklayınız