Mustafa DERYAHAN

Kamera: Çağatay GÜRÜCÜ

Sözcü TV Muhabiri Mustafa Deryahan İstanbul gecelerinde dolaşırken, kameralara takılan ünlü isimler bir hayli telaşlıydı. İşte o ünlü isimlerden Sözcü TV mikrofonuna çarpıcı açıklamlar...



NE ÇOK SEVENİ VARMIŞ

Oyuncu ve müzisyen Burak Altay geçtiğimiz gece İstiklal caddesinde bulunan Mask gece kulübü’n de sahne aldı. Mekanı tıklım tıklım dolduran Altay adeta “Ne çok seveni varmış” dedirtti. Birçok ünlü ve genç oyuncuların dinlemek için geldiği mekan da Altay yaklaşık 3,5 saat sahnede kaldı. Burak Altay mekanda ayrıca eski bir dizi olan “Asmalı Konak” da sevgilisi rolünde ki Eylem Yıldız’ın doğum gününü kutladı.

ŞEBNEM BOZOKLU-EMRE İZER

Başarılı oyuncu Şebnem Bozoklu ile eşi Emre İzer, arkadaşı Burak Altay’a destek vermek için Mask gece kulübüne eşi ile birlikte geldi. Mekan çıkışı görüntülediğimiz Bozoklu ve eşi, oldukça keyifli gözüktüler. “Burak Altay benim üniversiteden sınıf arkadaşım. Sahnesini seyretmeye ve destek vermeye geldik. Harika bir akşam geçirdik ve şimdi de gidiyoruz” diye konuşan Şebnem Bozoklu ve eşi İstiklal caddesi’n de yağan yağmur altındı yürüdüler.



CANAN HOŞGÖR

Oyuncu Canan Hoşgör önceki akşam Mask’da sahne alan oyuncu ve müzisyenBurak Altay’ı dinlemek üzere İstiklal Caddesi’n de bulunan Mask gece kulübü çıkışında görüntülendi, Burak’ın sahnesini çok beğendiğini söyleyen Canan Hanım, sahne almanın çok zor bir iş olduğunu ancak teklif gelirse üstesinden çok rahat bir şekilde geleceğini ifade etti. Geçtiğimiz günlerde kızı Ayşe’nin doğum gününde eski kocası Hamdi Alkan ve eşi Selen Görgüzel ile bir araya gelişlerinden de bahseden Canan Hanım, “Sağolsun Selen Görgüzel benim küçük kızım için güzel bir doğum günü organizasyonu yapmış. Beni davet ettiler ve bende gittim. Güzel keyifli bir doğum günü oldu. Çocuklarımda bizde çok büyük keyif aldık. Bu bir medeniyet göstergesi, herkes hayatına bir şekilde devam ediyor ve bizde devam ediyoruz” diye konuştu.

BÜLENT PARLAK

Genç oyuncu Bülent Parlak, önceki gece yakın arkadaşı Burak Altay’ı dinlemek için Mask gece kulübüne geldi. Sevgilisi ve bir yan arkadaşı ile birlikte mekanda eğlenen Parlak çıkışta objektiflere yakalandı. Fotoğrafları çekilirken panik yaşayan Parlak, “Yapcak bir şey yok artık, yakalandık” diyerek yine panik halinde olan hem sevgilisini hem de kız arkadaşını yatıştırmaya çalıştı. Bülent Parlak ve sevgili, daha sonra acele bir şekilde mekanın önünden ayrıldılar.

ŞAFAK SEZER, EYŞAN ÖZHİM

Ünlü komedyen Şafak Sezer iki yıl önce Gezi Parkı olayların'da ön pilanaçıkmış daha sonra'da dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'dan özür dilemişti.Daha sonra Twitter üzerinden Cihangir oyuncu camiasına yazılar yazarak tüm dikkatleri üzerine çekmişti.Şafak Sezer aradan iki yıl geçmesine rağmen ilk kez Cihangire ayak bastı.Arkadaşları ile Leyla adlı mekanın önün'de oturarak sohbet eden Sezer'e Efendim iki yıl aradan sonra ilk kez Cihangir'e geliyorsunuz sorusuna '' Beni milletle düşmanmı edeceksiniz Cihangirdeyim Hodrimeydan '' diyerek Sezer meydan okudu.Sezer '' Kolpacino 1 '' de baş rolleri paylaştığı oyuncu arkadaşı Eyşan Özhim ile karşılaşınca çok mutlu oldu.Uzun bir süredir hastalığı ile uğraşan güzel oyuncu Özhim ,Sezer ile oturarak uzun uzun sohbet edip birbirlerinin telefon numaralarını aldılar.