Yılanların Öcü 29. bölümde Fatman, silahını Kamuran'a doğrulttu.

Yılanların Öcü son bölüm Fatma'nın mücadelesine sahne oldu. Yılanların Öcü Bayram'ı kurtarmayı başaran Fatma, silahını Kamuran'a doğrulttu. Peki Fatma, Kamuran'ı vurdu mu? Peki Farma, Haceli ile nikah masasındayken karşısında Kara Bayram'ı görünce ne yaptı? Yıllanların Öcü 29. bölümü kaçırdıysanız veya yeniden izlemek istiyorsanız Show TV'nin dizi sayfasından bu bölümün full videosuna ulaşabilirsiniz. İşte son bölümün özeti...

SOSYAL MEDYADA YILANLARIN ÖCÜ SON BÖLÜM


Dizinin bu haftaki bölümüne dair Facebook ve Twitter'da yapılan yoruların odağında Final sahnesi vardı. Önümüzdeki hafta Fatma'nın ne cevap vereceği merak ediliyor. Haceli ile evlenmeye "evet" diycek mi? Hele de Kara Bayram'ın yüzüne bakarak... İzleyicilerin çoğunluğu Fatma'nın evet diyeceğini tahmin ediyor.

YILANLARIN ÖCÜ 29. BÖLÜMDE OLANLAR


Fatma, Bayram’ın kurtulmasını garanti altına aldıktan sonra Kamuran’ın teklifini kabul etmiş gibi yaptı. Aslında niyeti Kamuran’ı öldürerek ondan kurtulmak ve Kamuran’a hakkettiği cezayı vermekti. Fakat olaylar planladığı gibi gitmedi. Eski sağlığına kavuşmuş olan Kamuran, silahı elinden almayı başardı ve Fatma’ya tecavüz etmeye çalıştı.

Bayram ise gerçek suçlunun teslim olduğunu, kendisinin aklandığını öğrendi. Bu kadar kolay bir şekilde suçsuz olduğunun ortaya çıkması kafasını karıştırdı. Fatma’ya ulaşmaya çalışsa da başaramadı.

Bayram tahliye olduğu gün Fatma’yı göremeyince Irazca’ya ve Mehmet’e onun neden kendisini karşılamaya gelmediğini sordu. Bayram, onlardan, Fatma ile ilgili hiç beklemediği, çok acı bir gerçeği öğrendi.