Android cep telefonunuza yükleyebileceğiniz Clean SMS uygulaması spam ve reklam mesaj derdinize derman oluyor.

Çoğu kimseyi telefonu ile ilgili olarak en çok rahatsız eden unsurlardan biri olan reklam mesajları otomatik olarak engelleyen ücretsiz bir uygulama olan Clean Message Android uygulaması telefonunuza gelen spam mesajlardan sizi kurtarıyor.

Arayüzü son derece temiz ve kullanışlı olan Clean Message uygulaması işlevsel ve ücretsiz olmasının yanı sıra kolay kullanımı ile de istenmeyen mesaj derdizini gideriyor.

CLEAN SMS UYGULAMASI NASIL KULLANILIR?


Temiz SMS ya da Clean SMS uygulamasını telefonunuza yükledikten sonra bu uygulamayı varsayılan mesaj uygulamanız olarak ayarlayın ve mesaj göndermek için + butonuna dokunun açılan sayfada “Kime” yazan satıra mesajı göndereceğiniz kişinin adını yazın ve mesajınızı yazdıktan sonra gönder butonuna dokunun.

İstemediğiniz mesajları engellemek için ise uygulamayı çalıştırdıktan sonra ekranın sol üst kısmında bulunan ayarlar butonuna dokunun, açılan ekrandan Engellenmiş seçeneğini seçerek SMS, kişiler ve kelimeler arasında seçim yapıp engellenmesini istediğiniz mesajların gönderenlerini ya da içeriğinde yer alacak kelimeleri engelleyebilirsiniz.
Engellenenler listesine yeni bir öge eklemek için de sağ altta yer alan + butonuna dokunabilirsiniz.

Clean SMS Android uygulamasını cep telefonunuza kurmak için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.