Bülent Arınç, Melih Gökçek için “Tetikçi” dedi. Melih Gökçek de, Bülent Arınç’ın “Fitneci” olduğunu ilan etti.
Tetikçi: Melih Gökçek.
Fitneci: Bülent Arınç.
Sokak serserisi değiller.
(Serserilerden özür dilerim)
Dağdaki çoban değiller.
(Çobanlardan af dilerim)
Hela bekçisi değiller.
(W.C görevlisinden de... )
Türkiye Cumhuriyetini değiştirip, İslamcı damara oturtmayı dava saymış ve 20 yıldır Türkiye’ye VIP (çok önemli insan) diye tanıtılıp, benimsetilmiş “iktidar eliti bu iki iktidar önde geleni”  birbirlerine “Fitneci ile Tetikçi” demeyi münasip buldular.
Çok yakın tanışıyorlar.
Yanlış yapmamışlardır.

* * *

Oysa Başbakan Ahmet Davutoğlu dün “İkisi de yanlış yaptı...” dedi. Böylece, bu iki VIP ismi “hela bekçisi düzeyine” indiriverdi ve “Tartışmanın kamuoyu önünde yapılmasına tahammül göstermeyiz...” diyerek olayı örtüverdi. Başbakan; halk için ufuk açıcı olacak, vatandaşın kimin ne mal olduğuna karar vereceği ve kanaat getirebileceği tartışmayı kapatıverdi.
Tartışmayız ne demek?
Bunlar serseri adamlar.
Cahil hela bekçisi insanlar.
Dağda çoban bile olamazlar.
Bunların sözleri ciddiye alınmaz.
Bunların tezleri tartışılmaz.
İddiaları kıymet ifade etmez.
Başbakan, “tartışmanın halkın önünde yapılmasına tahammül göstermeyiz” diyerek biri Ankara’ya Belediye Başkanı, öbürü de Başbakan’a yardımcı olmuş 2 şişirilmiş şahsiyeti, hela paspası yerine koyuverdi.

* * *

Bizi ilgilendirmez.
Kendi bileceği.
Ancak, “tartışmanın halkın önünde olmasına tahammül etmeyiz” demek
12 yıldır yapılan seçimlerde AKP’ye artan oranda oy vermiş olan 20 milyon insana karşı büyük haksızlık, hazımsızlık, hamlık.
Bu Başbakan!
Üstelik Profesör.
Seçmenini de aşağılıyor.
Onları değersizleştiriyor.
AKP’ye oy veren, temiz, dürüst, inanmış, çalışkan, ülke sever insanlardan özür dilerim. Başbakan, “tartışmayı keserek” seçmenleri de akılsız, izansız, güdülen insanlar ve tartışmayı anlayacak kadar beyni olmayanlar yerine koydu!

* * *

Başbakan’ın “Tartışmayız...” dediği; Melih Gökçek’in Ankara’yı parsel parsel soydurduğu, soydururken siyasi rantlar sağlayıp, politik komisyonlar aldığı, bilgisiz, birikimsiz, torpile, pistona muhtaç oğlunu milletvekili yapmak için Tayyip Erdoğan’a yaranmaya kalkması... Ve yine Başbakan’ın “Tartışmayız” dediği; Bülent Arınç’ın kızı ile damadının Fethullah Gülen’e gönülden bağlanmış (fanatik olmuş)  olmaları... Ve Fethullah Gülen’e haşhaşi diyen Baba Bülent Arınç’ın kızı ile damadının cemaate vidalanmış durumunu halktan gizlemesi...
Geldikleri düzeye bak!
Biri oğlunu parlatıyor.
Diğeri damadını koruyor.
Ve önümüzde seçim var.
Halktan oy istiyorlar.
Başbakan da sanki 2 hela bekçisini, “kapatın çenenizi” diye azarlıyor. İki VIP isim de hela bekçisi bile olmayacaklarını adeta kabul ettiler; birisi (Melih Gökçek) “emir verilir yerine getirilir, konuşmam” diyerek ağzını kapattı, diğeri (Bülent Arınç) “Başbakan haklı yanlış yaptım” diyerek diline kızgın demir bastı. Halk bu durumda sorar: Tartışmayı kapatıyorsunuz.
Kokuyu ne yapacaksınız!

Kafayı yemiş anketçi!

İktidar yandaşı anket firması sözcüsü, tarafsız kalmaya özen gösteren diğer anket firmasının profesör başkanına “Kafayı yemiş...” diye sataştı. Niçin bu küfür? Çünkü iktidarın oyu yüzde 48’den yüzde 40’lara inmiş. AKP’den çözülen 8 puanın
5 puanı MHP’ye, 2 puanı HDP’ye, 1 puanı da SP’ye gidiyormuş. Bu anket doğru değilse güler geçersin. İktidar anketçisi niçin ağzını bozuyor?