Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu Bahar Şenliği aktivitelerinde açılış, ünlü DJ Nicola Fasano ile yapıldı. Öğrenci topluluklarının aktiviteleri ile de şenlik boyunca renkli görüntüler ortaya çıktı.

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu Öğrenci Topluluklarının düzenlediği etkinliklerde birçok sürprizle karşılaşan öğrenciler, sanat, spor ve kültürel faaliyetlere katıldılar. Şenlik kapsamında düzenlenen paintball turnuvası da öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.

odtü_bahar_senligi

Kampüsteki hayvanseverler tarafından düzenlenen kermes de şenliğin ilgi çeken etkinliklerindendi. Şenliğin ilk günü dünyaca ünlü DJ Nicola Fasano’nun konseri ve sonrasında düzenlenen after party ile sona erdi.

Şenliğin ikinci gününde ise amatör grupların verdiği konserlerle birlikte yine öğrenci kulüplerinin düzenlediği yarışma ve etkinlikler şenliğe renk kattı. Dalış dersleri, T-shirt boyama, hazine avı, Cupcake süsleme, tırmanış ve bilgi yarışmaları düzenlendi. Şenlik kapsamında bu sene Sinema Topluluğu tarafından Belgesel Film Günleri etkinliği düzenlendi. Kaybedebilme Kabiliyeti, Herkes Uyurken, Tepecik Hayal Okulu isimli belgesel gösterimlerinin ardından belgesellerin yönetmenleriyle söyleşi gerçekleştirildi.

odtü_bahar_senligi_1

Şenliğin akşam saatlerinde İstanbul’da Sokak müzisyeni olarak başladıkları müzik yolculuklarına büyük bir hayran kitlesi kazanarak devam eden etnik müzik grubu Light in Babylon, bir konser verdi. Light in Babylon, ŞDDR, COSY Band ve TAME’in konserleri ile eğlence zirveye taşındı.