Ankara’da ilköğretim 2. sınıf öğrencisi Serdal Kandemir’in (8) öğle saatlerinde okuldan ayrıldıktan sonra kaybolduğu öğrenildi. Su kanalına düştüğü sanılan minik Serdal’ı arama çalışmaları devam ediyor.
Çankaya ilçesi İmrahor Mahallesi’nde ikamet eden Özbirlik İlköğretim Okulu’nda 2. sınıf öğrencisi olan Serdal Kandemir (8), dün öğle saatlerinde okuldan ayrıldıktan sonra bir daha evine dönmedi. Çocuklarından haber alamayan aile, durumu polis ekiplerine bildirdi. Okul yönetiminden ve arkadaşlarından bilgi alan polis, çevrede arama başlattı. Gece boyunca süren aramalar, sabahın ilk ışıklarıyla da devam etti. Çocuğun en son İmrahor Deresi’ndeki dere yatağında görülmesi üzerine aramalar burada yoğunlaştırıldı. İtfaiye, AFAD ve su altı arama-kurtarma ekipleri dört bir koldan küçük çocuğu bulmak için çalışma yapıyor.

EMNİYET FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI


Ankara Emniyet Müdürlüğü, Ankara’da dün kayıp olan ilköğretim 2. sınıf öğrencisi Serdal Kandemir’in (8) fotoğrafını paylaştı. Serdal Kandemir'i arama çalışmaları itfaiye, AFAD ve su altı arama-kurtarma ekipleri tarafından devam ediyor. Serdal Kandemir, dün öğle saatlerinde okul dönüşü kaybolmuştu.