En son 15 Ekim tarihinde kızıyla irtibat kurduğunu söyleyen baba Eyvaz Özdemir, "Atölye kurmuş, cam işleri ile uğraşıyordu. Gayet güzeldi.  İyi huzurlu olduğunu görmüştüm. Beni katledildiği yere de götürdü. Buralara neden geliyorsun dediğimde ‘Zarar gelmez’ dedi. Zanlı ile de tanıştırmıştı, elektrik işlerini yapıyordu. Ama gözüm tutmamıştı, sabıkalı olduğunu da biliyordu’’ dedi.

İLGİLİ HABERFulya'nın katilinden kan donduran ifade: Şuursuzca vurdumFulya'nın katilinden kan donduran ifade: Şuursuzca vurdum


FOTO: SOZCU FOTO: SOZCU


NOT BULUNDU

Anne Nazan Özdemir ise, kızının çok saf bir insan olduğunu yurt dışında yaşadığı için güven duygusuyla her insana samimiyet gösterdiğini söyledi. ‘’Sokaktaki bütün kedilere bakardı. Yaralı hayvanları hastaneye götürüp para harcardı’’ dedi.

FOTO: SOZCU FOTO: SOZCU


Fulya Özdemir'in cansız bedeni bulunduktan sonra kızının eşyaları arasında bir not bulduğunu da söyleyen baba Eyvaz Özdemir, "8 Ekim'de yazılmış bir kağıtta, 15 Ekim için yani cinayetin işlendiği gün için, 'Bugün Atilla, Önder ve patronla hesaplaşma günü' diye bir not düşmüş. Nitekim hadise 15 Ekim'de oldu" dedi.

kas

Fulya Özdemir'i öldürdüğü iddia edilen 32 yaşındaki Atilla Matka, Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde Jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyon sonrası yakalanmış ve tutuklanmıştı.