SAKARYA'nın Hendek İlçesi'nde eşi 34 yaşındaki Selahattin Türken tarafından boğulup öldürüldükten sonra çaya atılan 26 yaşındaki Emine Türken'in cesedi bulundu.
Düzce'nin Cumayeri İlçesi'nde yaşayan Selahattin Türken, 10 gündür ayrı olduğu eşi Emine Türken'i barışma bahanesi ile geçen cuma günü baba evinden aldı. Eşiyle önce Cumayeri'nde bir pastaneye giden Selahattin Türken daha sonra eşiyle birlikte Hendek Soğuksu Mahallesi'ne geldi. İddiaya göre Selahattin Türken eşini boğduktan sonra cesedini köprünün üzerinden Mudurnu Çayı'na attı.
Cinayetin ardından Düzce'ye giden Selahattin Türken, polise eşinin kaybolduğu başvurusu yaptı. Şüpheli hareketleri nedeniyle cinayeti işlediğinden şüphelenilen Selahattin Türken gözaltına alındı. Çapraz sorguda eşini öldürdüğünü itiraf eden Selahattin Türken ve kendisine yardımcı olan eniştesi Davut Koç'la birlikte adliyeye sevk edildi. Eşinin kendisini aldattığını iddia eden ve bu nedenle öldürdüğünü söyleyen Selahattin Türken ile eniştesi Davut Koç tutuklandı.
Eşi tarafından öldürülen Emine Türken'in cesedinin bulunması için pazartesi günü Mudurnu Çayı'nda arama çalışması başlatıldı. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve jandarma ekiplerinin yaptığı arama çalışmalarının üçüncü gününde Emine Türken'in cesedi bu sabah atıldığı yerden 10 kilometre uzaklıktaki Söğütlü İlçesi Mağara mevkiinde bulundu.

DHA