Polis Memuru, Ferdi Akyün, 15 Temmuz akşamı düğün davetiyelerini dağıtmak için evinden çıktı. Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan Akyün,21 Ağustos’daki düğünün davetiyesini dağıtmak için akrabalarına uğradığı sırada darbe girişimini öğrendi.

 

Kalkışmacılara engel olmak için Topkule Kışlası'na görevli Akyün, askerlerin ateş açması sonucu, sağ kolundan ve sol ayağından yaralandı. Hemen hastaneye kaldırılan Akyün'ün tedavisi sürerken sürpriz bir karar alındı. Bir süredir Nesrin Demir ile nişanlı olan Akyün hastanede evlenmeye karar verdi. Erzurum’da nikah yapmayı planlayan çift, hastane yetkililerinin de uygun görmesi üzerine, nikah masasına oturdu.

polis FOTO: SOZCU


TEKERLEKLİ SANDALYE

Yaralı polis, hastanede gerçekleşen törene tekerlekli sandalye ile gelirken, ceza infaz memuru Nesrin Demir de gelinlik giymedi. Çiftin şahitliğini İl Emniyet Müdür Yardımcısı Haydar Özdemir ile Esenler Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren ile üstlenirken, nikahı Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu kıydı.

FOTO: SOZCU FOTO: SOZCU


ERDOĞAN BİLEZİK TAKTI

Nikah sonrası Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu, çifte mutluluk diledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da çifte düğün hediyesi olarak bilezik  gönderdi.

FOTO: SOZCU FOTO: SOZCU