Adana Demirspor Süper Lig yolunda. Adana Demirspor Elazığspor maç özeti izle. Elazığspor Adana Demirspor maçı golleri izle. Adana Demirspor, 3-2'nin rövanşında Elazığspor'u 90+4. dakikada bulduğu golle 2-1'le geçerek finale yükseldi. Maçın özetini ve gollerini izlemek için aşağıdaki Adana Demirspor Elazığspor maç özeti izle yazısına tıklayarak izleyebilirsiniz.

ADANA DEMİRSPOR ELAZIĞSPOR MAÇ ÖZETİ İZLE

Süper Lig’e çıkacak 3. takımın belli olacağı PTT 1. Lig play off’un yarı final ikinci maçında Vartaş Elazığspor’u 2-1 yenen Adana Demirspor finale kalan ikinci takım oldu.
Adana 5 Ocak Stadı’nda oynanan play off ikinci maçında Vartaş Elazığspor 3-2 kazandığı ilk maçın rövanşında 47. dakikada Barış Yıldız’ın golüyle 1-0 öne geçti. Ancak Adana Demirspor pes etmedi ve Tolga Özkalfa’nın düdük çaldığı maçı 74. dakikada Abdulkadir Özgen ve 90+5. dakikada da Barış Başdaş’ın golleriyle 2-1 kazanarak finale yükseldi.
Süper Lig’e çıkacak 3. takımın belli olacağı ve 27 Mayıs’ta Konya’da oynanacak final maçında Multigroup Alanyaspor ile Adana Demirspor karşı karşıya gelecek.

"İNŞALLAH HASRET BİTER"


PTT 1. Lig play off yarı final rövanş maçında, sahasında Vartaş Elazığspor'u 2-1 yenerek finale yükselen Adana Demirspor'un teknik direktörü Yılmaz Vural, "İnşallah 21 yıllık Süper Lig özlemi biter." dedi.
Vural, Yenilgiyi kabul etmeyen taraftarlarının etkisini herkesin hissettiğini anlatan Vural, “İnşallah bunun bir maç daha sürekliliği olur. Allah’a şükür sakatsız ve cezalısız, tertemiz şekilde final maçını oynama şansımız var.” diye konuştu.
Teknik anlamda Elazığspor’u iyi analiz ettiklerini belirten Vural, “Sonuç olarak Barış Başdaş attığı golle 21 yıllık Süper Lig özlemimizin yarısını giderdi. Bir yarısı kaldı, inşallah Konya’yı düşünmeye başladık. Kafamda Konya var. Multigroup Alanyaspor’u iki kez izledik, ondan önce de Alanya’yı izledik, fazlaları eksikleri neyse bir anlayış geliştireceğiz.” diyerek, şöyle devam etti:
“Çok heyecanlı bir maç izlettik. Sevincin devamı için üstümüze düşenin ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu takım ilk defa play off oynamıyor, 3 kere canı yanmış, 4’üncüsünü oynayacağız. Allah korusun 5’incisi olmasın. İnşallah 21 yıllık Süper Lig özlemi biter. Benim hayalim Adana’da iki takımın Süper Lig’de oynaması ve bu kentin tanıtımına, ekonomisine katkısıdır. Umarım bunu başarırız.
Başaramazsak da Adanaspor zaten Süper Lig’de, biz de yanında olursak ne güzel olur.”
Bugün akşam saatlerinde Konya’ya gidecek olan Adana Demirspor, 25 ve 26 Mayıs’ta antrenman yaparak Multigroup Alanyaspor ile oynayacakları final maçına hazırlanacak.
Adana Demirspor ile Multigroup Alanyaspor arasındaki play off finali 27 Mayıs Cuma günü Konya’da oynanacak.

"MAÇ BİTİNCE ANAMIZA AVRADIMIZA..."


Adana Demirspor'un final coşkusunu yaşayan teknik direktör Yılmaz Vural'ın maç sonu sözleri gündeme damga vurdu.
Adana Demirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural’ın maç sonunda sarf ettiği sözler epey ilgi çekti. Taraftarların desteğine vurgu yapan Vural, “90 dakika sabredin, maç bittikten sonra 91. dakikada anamıza avradımıza küfredin, serbetsiniz dedim” ifadeleriyle sosyal medyaya damga vurdu.
Adana Demirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, 2-1 kazanarak Play Off finaline yükseldikleri karşılaşmanın ardından şöyle konuştu: “Yerel medyaya gerçekten teşekkür etmek istiyorum. Taraftarımızın maçın başından bitimine kadar desteğinden dolayı memnun kaldım. Sabırla izleyince bu yönden çok öğretici bir şey oldu. Bir taraftarın takıma ne kadar güç verdiğini gerçekten çocuklar gördü. Allah’a çok şükürler olsun ne sakat, ne cezalı tertemiz finale kalma fırsatı yakaladık. İkinci yarının başında kendi sahamızda kalabalık olmamıza rağmen kalemizde gol gördük. Sonrasında Anıl’ın yerine Kenan’ı oyuna alarak rakibimizde Traore’yi durdurduk. Burada bir takımın kazanması için taraftarın ne kadar önemli olduğunu görmüş olduk. Rakibe büyük baskı oluşturdu. Benim kafamda artık Konya’daki final maçı var. Yarın sabah direk otele gidiyoruz istirahat edeceğiz. Oyuncularımıza tedavi ve masaj yaptıracağız, yarın antrenmansız geçecek, dinlenmeye çekileceğiz.
25-26 Mayıs’ta Konyaspor Tesisleri’nde çalışmalarımızı yapacağız. Biz bunları önceden planlamıştık. Alanya ve Balıkesir’e ekip gönderip izletmiştik. Alanyaspor’un geçmiş maç kasetlerini izleyerek bir plan oluşturacağız. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı, kulüp başkanı ve bütün çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Karşımızda deneyimli bir hocası bulunan Alanyaspor gibi önemli bir takım olacak. Hakikaten iyi oyunculara sahipler. İnşallah benim hayalim Adana’da 2 takımın da Süper Lig’de oynaması. Maçın hakemi Tolga Özkalfa’ya da teşekkür ediyorum. Hoca için çok zor bir maçtı. Allah’tan kaleciye sarı kart gösterip, oyunu hızlandırdı.”
Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu ise, karşılaşma sonunda basın toplantısına katılmadı.