Beşiktaş, Süper Lig 31. haftasında Vodafone Arena'da Kayserispor'u ağırlıyor. Yeni stadının açılışından sonra iki hafta üstüste deplasman maçına çıkan Beşiktaş, Kayserispor maçı ile taraftarlarının önüne çıkıyor. Süper Lig lideri olan Beşiktaş, geçen haftaki puan kaybından sonra daha temkinli olarak şampiyonluk yolunda başka süpriz istemiyor. Beşiktaş Kayserispor maçı 19.00'da başlayacak.

Süper Lig'de lider Beşiktaş'ın konuğu Kayserispor. Şampiyonluk yolunda Fenerbahçe ile yarışan Beşiktaş, aradaki 3 puan farkını korumak için mutlak galibiyet parolası ile Kayserispor maçına çıkacak. Beşiktaş Kayserispor maçı, aynı zamanda Süper Lig'in en fazla gol atan takımı (66) ile en az gol takımı (23) randevusu olacak. Beşiktaş Kayserispor maçını Serkan Çınar yönetecek. Beşiktaş Kayserispor maçını Lig TV'den şifresiz canlı izlemek için aşağıdaki linke tıklayarak tek maç üzerinden satın almanız yeterli.

Beşiktaş Kayserispor maçı şifresiz canlı izle - Lig TV

Şampiyonluk yarışının nefes nefese sürdüğü ligde, bitime 4 maç kala 3 puan farkla zirvede yer alan ve final haftalarında puan kaybına tahammülü olmayan Beşiktaş, müthiş atmosferi de arkasına alıp yine kazanmak istiyor. Son 2 haftayı kayıpsız geçen ve düşme hattının 6 puan üstünde yer alan konuk ekipse stresten kurtulma peşinde…

BEŞİKTAŞ KAYSERİSPOR MUHTEMEL İLK 11’LER

Beşiktaş: Tolga, Beck, Necip (Tosic), Marcelo, İsmail, Atiba, Oğuzhan (Tolgay), Quaresma, Sosa, Olcay, Gomez
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş
Kayserispor: Ahamata, Zeki, Simic, Mabiala, Berkan, Mijalovic, Furkan, Lopes, Oğulcan, Deniz Türüç, Sinan Bakış
TEKNİK DİREKTÖR: Hakan Kutlu