Günlük burç yorumları ile 28 Nisan Perşembe günü sizi bekleyenler neler, burcunuzda neler var ve burcunuz size neler söylüyor öğrenebilirsiniz. Burç yorumları, uzman astrolog Dinçer Güner tarafından değerlendirildi. Burçlarınız size neler söylüyor? Burcunuzda size bu hafta neler öneriliyor? Bu hafta, bu ay sizi neler bekliyor? İşte 28 Nisan 2016 Perşembe Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları..Haftalık Burç Yorumlarını Okumak İçin Tıklayınız

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 28 Nisan 2016 Perşembe


Koç Burcu Günlük Burç Yorumu
Ay‘ın Oğlak burcundaki seyahatiyle, özellikle kariyer alanınızda somut bir bakış açısıyla kontrolü elinize alabileceksiniz. Sıra dışı hedeflerinizi gerçekleştirmek için bir hanım arkadaşınızın desteğini alabilme ihtimaliniz olacaktır. Bugün üç haftalık iş planını oturtmanız gerekmektedir. Zira Merkür gerilemesi sırasında çıkacak tatsızlıkların önünü almış olursunuz.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu
Hayatınızın krizli alanlarını yönetme yeteneğinizi Ay‘ın Oğlak burcundaki geçişi sırasında etkin olarak kullanabilirsiniz. Daha sonra ise hukuki işlerinizi, yabancılarla iletişiminizi ve eğitim faaliyetlerinizi Oğlak enerjisiyle sistematik bir şekilde halletme yoluna gidebilirsiniz. Merkür Retrosu sizin burcunuzda yaşanacağı için en temkinli davranması gereken sizsiniz.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu
Bugün harcamalarınızla ilgili önemli ilerlemeler için kritik bir gün. Zira yarından itibaren yönetici gezegeniniz Merkür geri hareketine başlıyor olacak. Partnerinizin veya eşinizin parasal sıkıntıları için yeni bir imkan ortaya çıkabilir. Borç, kredi ve vergilerin bütçenizi aşması durumunda ruhsal baskı hissedebilirsiniz. Eski borçlarınız tekrar gün yüzüne çıkabilir.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
Bugün için iş kavramının en zor geldiği burçların başında Yengeç burcu gelmektedir.
İş konusundan daha çok ilişkiler ve ortaklıklar önem kazanıp, mantıklı ve tutarlı bir davranış yapısıyla konuşulması ve paylaşılması gereken tüm meselelerin çözümlenmesi için çabalayabileceksiniz. Merkür Retrosu eski dostlarınızla sürpriz karşılaşmalar verebilir.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu
Bugün özellikle kemik, diş ve cilt sağlığınızla ilgili kararlar alabilirsiniz. Bu konularda muayene için çok uygun bir zamanda bulunuyorsunuz. Ancak yarına kadar tüm bu teknik ve tıbbi meseleleri halletmelisiniz. Merkür gerilemesi kariyer ve toplumsal statünüzü belirleyen alanlarda yaşanacağı için temkinli ve tatsızlıklara karşı tedbirli olmanız gerekmektedir.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu
Çocuklarınızın yetiştirilmesinde ve eğitiminde elinize önemli fırsatlar geçmiş olabilir.
Bugün bu konuyla ilgili önemli çalışmalar yapabilirsiniz. Yarından itibaren yönetici gezegeniniz Merkür gerileme hareketine başlıyor. Dolayısıyla olası iletişim aksaklıklarını öngörüp bugün özellikle çocuklarınızla olan tüm meseleleri temizlemeye çalışmalısınız.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
Eviniz veya ailenizle ilgili önemli ve kalıcı kararlara yön vermek için uygun bir zamanda bulunuyorsunuz. Özellikle öğle saatlerinden itibaren ev yatırımı, aile bireylerinin sağlık muayenesi gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Eğer evinize elektrikli ve elektronik bir aygıt almanız gerekiyorsa yarına kadar bu meseleyi mutlaka halletmelisiniz.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu
Eğitim, reklam, medya ve sosyal alanlarda ilerleme kaydetmek ve iş bitirici bir tutumla olayların üzerine gidip başarı sağlamanız olasıdır. Önemli bir organizasyonu sonuçlandırmak için etkili fırsatlara sahipsiniz. Yarından itibaren iletişimde tatsız olumsuzluklar ve aksaklıkların olabileceğini düşünerek bugünden tüm bu konuları halletmeniz gerekebilir.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu
Maddi kaynaklarınızla ilgili doğru çalışmalar yapabilmek için son gündesiniz. Hedeflerinize ne kadar yaklaşabileceğinizi belirleyen bir tutum içinde olacaksınız. Maddi ve manevi sorumluluğunuzu kavrayıp Merkür’ün gerileme hareketi sırasında oluşabilecek arızaları öngörüp tüm ilgili konulardaki meseleleri bugün temizlemeye çalışmalısınız.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu
Öğleden sonra Ay kendi burcunuzda ilerleyeceğinden dolayı hedeflerinizi gerçekleştirmek için doğru konulara odaklanabileceğiniz bir süreç deneyimleyebilirsiniz.
Hayatınızda ön gördüğünüz dönüşümleri belirleyecek bir tutumda olabilirsiniz. Yarın başlayacak olan Merkür gerilemesiyle ilgili kısa vadeli hedeflerinizi bugün düzene koymanız gerekmektedir.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu
Zihninizdeki ve bilinçaltınızdaki devinimleri gerçeğe dönüştürmek için bugün öğleden sonra olumlu enerji ve fırsatlara sahip olabileceksiniz. Ancak yarından itibaren üç hafta süreliğine başlayacak olan Merkür gerilemesi nedeniyle evinizle ilgili elektrikli ve elektronik aletlerin arıza yapabilme ihtimaline karşı kendinizi güvenceye almalısınız.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu
Duygularınızı ve içinizdeki merhamet hissini paylaşma konusunda ketum olabileceğiniz ve arkadaş ortamınızda bile son derece mantıklı, akılcı bir tutumda iletişimde bulunabileceğiniz gündesiniz. Yarın başlayacak olan Merkür gerilemesi nedeniyle arkadaşlık ilişkilerinizde iletişim problemlerine karşı kendinizi hazırlamanız gerekebilir.

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 27 Nisan 2016 Çarşamba


Koç Burcu Günlük Burç Yorumu


Daha çok sevilmek, daha çok gözde olmak isteyebilirsiniz. Diğer taraftan kariyerinizle ilgili yeni bir hedefe yönelebilir, spesifik konularla ilgili bilgilendirmeye sahip olmak için destek alabilirsiniz. Kariyer ortamınızda beklenmedik gelişmelere karşı bir parça duygusal baskı hissedebilirsiniz. Güç ve otorite üzerine kurgulanan çekişmelerden uzak durmalısınız.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu


İnanç ve felsefi konularda yeni bir eğitim almak ve fikirlerinizi geliştirmek adına kendinize yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Bugün bir yönetici olarak çalışanlarınızdan memnun olmakta zorlanabilirsiniz. Baskı kurabilir ve karşılığını alabilirsiniz. Dolayısıyla duygusal ve zihinsel baskılara karşı hazırlıklı olmak, bunları yumuşak ve esnek biçimde karşılamak önemlidir.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu


Bugün harcamalarda müsrif davranabilirsiniz. Partnerinizin veya eşinizin parasal sıkıntıları için yeni bir imkan ortaya çıkabilir. Borç, kredi ve vergilerin bütçenizi aşması durumunda ruhsal baskı hissetmeniz olasıdır. Önemli olan olumsuz bir dönüşüme ve iflasa karşı olası tüm mantıklı düzenlemeleri ve yükümlülükleri yerine getirmenizdir.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu


İlişkinizde ise ciddiyet gerektiren bir konu gündeme gelebilir. Fazla akılcı ve resmi olmak nedeniyle aranızda duygusal baskı ve yönlendirmeye sebep olacak davranış ve tutum meydana gelebilir. Aynı şekilde ortaklığınızla ilgili mali ve yönetimsel konularda fikir ayrılıkları ve tarafların birbirine baskı uygulama durumu meydana gelebilir.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu


İş ortamınızda öne süreceğiniz bir fikir taktir toplayabilir. Herhangi bir konuda sağlık probleminiz mevcutsa bugün buna şifa bulmanız olasıdır. Kemik, dişler ve cilt ile ilgili oluşabilecek sorunlardan dolayı kendinizi duygusal baskı altında hissetmeniz doğaldır. Bu konularda operasyon ve tedavi süreci de başlayabilir.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu


Öncelikle şekerli gıdalara düşkünlüğünüz bugün artabilir. Ancak midenize de dikkat etmeniz gerekmektedir. Çocuklarınızın eğitiminde baskı uygulamak zorunda kalabilirsiniz. Kuşak çatışması ve fikir ayrılıkları nedeniyle sözünüzü geçirmek uğruna dayatmalar ve duygusal istismarlar söz konusu olabilir. Esnek davranmakta ve empati ile yaklaşmakta fayda var.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu


Aile ortamında daha çok sevilmek, daha çok gözde olmak isteyebilirsiniz. Diğer taraftan evinizle ilgili yeni bir hedefe yönelebilir, bu konuda uzman desteği alabilirsiniz. Aile bireyleri arasında duygusal baskılar ve aşırı mantıklı yaklaşımdan dolayı kişilerin birbirini anlamakta ve uygulamakta zorluk çekmesi mümkündür.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu


Medya, reklam ve tanıtım konularda yeni bir çalışma yapmak ve fikirlerinizi geliştirmek adına kendinize yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Bugün bir çalışan olarak yöneticilerinizi memnun etmekte zorlanabilirsiniz. Empati duymaktan uzak, salt akılcı ve hesapçı bir tutumla kişileri kendi şekillendirdiğiniz üzere baskı altına almaya eğilimli olabilirsiniz.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu


Bugün parasal konularda yeni fikirler ve yöntemler geliştirebilirsiniz. İnançlarınızla ilgili kavram kargaşaları meydana gelebilir. Bu tip konularda zihinsel olarak zorlanabilirsiniz. Maddi anlamda olası huzursuzluklarınızı çevrenizdekilere yansıtıp duygusal baskı oluşturmak yerine spor hareketlerine ve hobilerinize yönelebilirsiniz.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu


Bugün hedeflerinizde mantıklı ve tutumlu davranabilirsiniz. Finansal kaynaklarınızla ilgili yeni bir fırsat ortaya çıkabilir. Harcamalarınızda cimri davranışlar sergileyebilirsiniz. Odaklanacağınız konularda aksamalar olması halinde çevrenizdekilere baskı uygulamaktan çekinmelisiniz. Özellikle duygu istismarından kaçınmanız gereken bir gündesiniz.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu


Bugün kendi içinize dönebilir, kendinize karşı bir nebze acımasız davranabilirsiniz. Gerçekliğe kendinizi kaptırmanız dış dünya ile olan ilişkinizi zorlayabilir. Diğer taraftan sevgi aktarımında güçlükler meydana gelebilir. Kendinizi suçlama ve huzursuz edecek analizler yapmanız olasıdır. Kendi kendinizi dönüştürmek amaçlı bir baskıdan kaçınmanız gerekmektedir.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu


Arkadaş ortamında daha çok takdir görmek daha çok gözde olmak isteyebilirsiniz.
Dahil olduğunuz dernek ve kulüplerde akılcı projeler üstlenebilir, başarıyla yönetebilirsiniz. Ancak Ay/Plüton kavuşum etkisi nedeniyle birlikte çalıştığınız arkadaşlarınız ve kişilere karşı duygusal baskı kurmamaya özen göstermelisiniz.