Günlük burç yorumları ile 29 Nisan 2016 Cuma günü sizi bekleyenler neler, burcunuzda neler var ve burcunuz size neler söylüyor öğrenebilirsiniz. Burç yorumları, uzman astrolog Dinçer Güner tarafından değerlendirildi. Burçlarınız size neler söylüyor? Burcunuzda size bu hafta neler öneriliyor? Bu hafta, bu ay sizi neler bekliyor? İşte Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları..

Haftalık Burç Yorumlarını Okumak İçin Tıklayınız

 

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 29 Nisan 2016 Cuma

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu
Arkadaşlarınızla ve toplumla iç içe olmayı deneyimleyebileceğiniz bir gündesiniz. Bugün iletişim ve haberleşme gezegeni Merkür maddi ve manevi değer yarattığınız alanlarda geri hareketine başlıyor. Finansal hareketliliğinizle ilgili sorunlar çıkabilir. Banka ödemeleriniz ve yatırımlarınızla ilgili gelişmeleri 21 Mayıs sonrasına bırakmalısınız.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu
Kariyer alanınızda ilerleyebileceğiniz bir gündesiniz. Mesleğinizle ilgili ruhsal tatmin deneyimleyebilirsiniz. Ancak 21 Mayıs tarihine kadar sürecek olan Merkür gerilemesi sizin burcunuzda yaşanacağından alacağınız kararları, hedeflerinizi yürürlüğe koymayı bu tarihten sonraya ertelemenizde fayda var. Daha temkinli hareket etmeniz gerekmektedir.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu
Zihinsel hareketliliğinizin yoğun yaşanacağı bir gündesiniz. Hukuki ve yüksek öğrenimle ilgili ilerleme şansınız bulunuyor. Ancak beklenmedik iletişim sorunları, bilinçaltı fenomenleriniz ve kendi içinizdeki doğrularla ilgili yanlış yönlendirmeye maruz kalabilirsiniz. Bilişsel farkındalıklarınızı 21 Mayıs sonrasına ertelemeye özen göstermelisiniz.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
Hayatınızın krizli alanlarını yönetmek için bugün özel fırsatlara sahipsiniz. Ancak ortaklaşa kazanımlarla ilgili 21 Mayıs tarihine kadar sürecek Merkür Retrosu döneminde arkadaşlarınıza ve ortaklarınıza fazla güvenmemeniz gerekebilir. İletişimle ve arkadaşlarınızın neden olduğu aksaklıklarla baş edebilmek sizi bir parça ruhsal bakımdan yorabilir.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu
Bugün özel ilişkiniz ve ortaklığınız açısından olumlu geçebilecek deneyimler kazanabilirsiniz. Ancak mesleki alanınızda yaşanabilecek iletişim ve araç gereç arızalarının olasılıklarına göre kendinizi hazırlamanız gerekiyor. Bu etkiye 21 Mayıs tarihine kadar sürecek olan Merkür gerilemesinin sebebiyet vermesi beklenebilir.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu
Bugün hizmet alanınızda ilerleme sağlayabileceğiniz ve çalışma odaklı ilerleyebileceğiniz deneyim sağlayacaksınız. Ancak kendi burcunuzun yöneticisi Merkür; hukuk, yüksek öğrenim, uluslararası konular ve yolculuklar alanında geri harekete başlıyor. Dolayısıyla 21 Mayıs’a kadar bu konularda karşınıza çıkabilecek aksaklıkları bilerek harekete geçmelisiniz.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
Çocuklarınıza ve hobilerinize yöneleceğiniz ve sıra dışı zevklerinizden keyif alabileceğiniz bir gün geçiriyor olabilirsiniz. Ancak 21 Mayıs’a kadar sürecek olan Merkür gerilemesi sizin hayatınızın krizli alanlarında ve maddi denge konularında meydana gelecek. Dolayısıyla elektronik bankacılık özellikle bu süreçte dikkat etmeniz gereken bir ayrıntıdır.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu
Eviniz ve aileniz açısından olumlu ilerlemelere sahip bir günde bulunuyorsunuz. 21 Mayıs’a kadar devam edecek Merkür gerilemesi sizin ilişkiler ve ortaklıklar alanınızda meydana geliyor. Dolayısıyla eski ilişkileriniz veya eski ortaklarınız bu süreçte tekrar karşınıza çıkabilir ve eski meseleler gündeme gelebilir. Gizli düşmanlarınıza karşı strateji belirlemelisiniz.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu
Kendi burcunuzda geri giden Mars ve Satürn’den sonra, bugünden itibaren Merkür de hizmet alanınızda geri harekete başlayacak ve 21 Mayıs’a kadar devam edecek. Bu süreçte özellikle iş ortamınızdaki elektronik aygıtların beklenmedik arızaları ve çalışanlarınızla meydana gelebilecek iletişim kazalarına karşı tetikte olmanız gerekiyor.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu
Bugün maddi ve manevi potansiyellerinizle ilgili ilerleme sağlayabileceğiniz fırsatlara sahipsiniz. Ancak 21 Mayıs’a kadar hayatınızın keyifli alanlarında iletişimle ilgili aksaklıklar, yanlış anlaşmalar yaşanabilir. Hobi olarak ilgilendiğiniz konularda araç gereç arızalarına maruz kalmamak için planlarınızı bu tarih sonrasına ertelemelisiniz.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu
Bugün Ay sizin burcunuzda ilerlerken ruhsal ve duygusal açıdan kendinizi dingin ve özgür hissetmeniz olasıdır. Geleceğe umutla bakıyor olma tavırları sergileyebilirsiniz. Ancak 21 Mayıs’a kadar Merkür aile ve ev ile ilgili konularda Retro harekete sahip olacak. Evinizdeki elektronik aletlerin arıza yapma olasılığına karşı hazırlıklı olmalısınız.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu
Güne sezgisel yanınız güçlü olarak başlıyorsunuz. Ancak bugünden itibaren 21 Mayıs’a kadar kısa yolculuklar, eğitim, pazarlama, medya gibi konularda iletişim arızaları yaşamanız olasıdır. Çünkü Merkür geri hareketine başlıyor. İnsan ilişkilerinde, evraklara atılacak imzalarda azami dikkat sarf etmelisiniz. Yahut bu konulardaki önemli başlangıçları Mayıs ayı sonuna ertelemelisiniz.

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 28 Nisan 2016 Perşembe

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu
Ay‘ın Oğlak burcundaki seyahatiyle, özellikle kariyer alanınızda somut bir bakış açısıyla kontrolü elinize alabileceksiniz. Sıra dışı hedeflerinizi gerçekleştirmek için bir hanım arkadaşınızın desteğini alabilme ihtimaliniz olacaktır. Bugün üç haftalık iş planını oturtmanız gerekmektedir. Zira Merkür gerilemesi sırasında çıkacak tatsızlıkların önünü almış olursunuz.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu
Hayatınızın krizli alanlarını yönetme yeteneğinizi Ay‘ın Oğlak burcundaki geçişi sırasında etkin olarak kullanabilirsiniz. Daha sonra ise hukuki işlerinizi, yabancılarla iletişiminizi ve eğitim faaliyetlerinizi Oğlak enerjisiyle sistematik bir şekilde halletme yoluna gidebilirsiniz. Merkür Retrosu sizin burcunuzda yaşanacağı için en temkinli davranması gereken sizsiniz.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu
Bugün harcamalarınızla ilgili önemli ilerlemeler için kritik bir gün. Zira yarından itibaren yönetici gezegeniniz Merkür geri hareketine başlıyor olacak. Partnerinizin veya eşinizin parasal sıkıntıları için yeni bir imkan ortaya çıkabilir. Borç, kredi ve vergilerin bütçenizi aşması durumunda ruhsal baskı hissedebilirsiniz. Eski borçlarınız tekrar gün yüzüne çıkabilir.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
Bugün için iş kavramının en zor geldiği burçların başında Yengeç burcu gelmektedir. İş konusundan daha çok ilişkiler ve ortaklıklar önem kazanıp, mantıklı ve tutarlı bir davranış yapısıyla konuşulması ve paylaşılması gereken tüm meselelerin çözümlenmesi için çabalayabileceksiniz. Merkür Retrosu eski dostlarınızla sürpriz karşılaşmalar verebilir.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu
Bugün özellikle kemik, diş ve cilt sağlığınızla ilgili kararlar alabilirsiniz. Bu konularda muayene için çok uygun bir zamanda bulunuyorsunuz. Ancak yarına kadar tüm bu teknik ve tıbbi meseleleri halletmelisiniz. Merkür gerilemesi kariyer ve toplumsal statünüzü belirleyen alanlarda yaşanacağı için temkinli ve tatsızlıklara karşı tedbirli olmanız gerekmektedir.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu
Çocuklarınızın yetiştirilmesinde ve eğitiminde elinize önemli fırsatlar geçmiş olabilir. Bugün bu konuyla ilgili önemli çalışmalar yapabilirsiniz. Yarından itibaren yönetici gezegeniniz Merkür gerileme hareketine başlıyor. Dolayısıyla olası iletişim aksaklıklarını öngörüp bugün özellikle çocuklarınızla olan tüm meseleleri temizlemeye çalışmalısınız.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
Eviniz veya ailenizle ilgili önemli ve kalıcı kararlara yön vermek için uygun bir zamanda bulunuyorsunuz. Özellikle öğle saatlerinden itibaren ev yatırımı, aile bireylerinin sağlık muayenesi gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Eğer evinize elektrikli ve elektronik bir aygıt almanız gerekiyorsa yarına kadar bu meseleyi mutlaka halletmelisiniz.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu
Eğitim, reklam, medya ve sosyal alanlarda ilerleme kaydetmek ve iş bitirici bir tutumla olayların üzerine gidip başarı sağlamanız olasıdır. Önemli bir organizasyonu sonuçlandırmak için etkili fırsatlara sahipsiniz. Yarından itibaren iletişimde tatsız olumsuzluklar ve aksaklıkların olabileceğini düşünerek bugünden tüm bu konuları halletmeniz gerekebilir.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu
Maddi kaynaklarınızla ilgili doğru çalışmalar yapabilmek için son gündesiniz. Hedeflerinize ne kadar yaklaşabileceğinizi belirleyen bir tutum içinde olacaksınız. Maddi ve manevi sorumluluğunuzu kavrayıp Merkür’ün gerileme hareketi sırasında oluşabilecek arızaları öngörüp tüm ilgili konulardaki meseleleri bugün temizlemeye çalışmalısınız.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu
Öğleden sonra Ay kendi burcunuzda ilerleyeceğinden dolayı hedeflerinizi gerçekleştirmek için doğru konulara odaklanabileceğiniz bir süreç deneyimleyebilirsiniz. Hayatınızda ön gördüğünüz dönüşümleri belirleyecek bir tutumda olabilirsiniz. Yarın başlayacak olan Merkür gerilemesiyle ilgili kısa vadeli hedeflerinizi bugün düzene koymanız gerekmektedir.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu
Zihninizdeki ve bilinçaltınızdaki devinimleri gerçeğe dönüştürmek için bugün öğleden sonra olumlu enerji ve fırsatlara sahip olabileceksiniz. Ancak yarından itibaren üç hafta süreliğine başlayacak olan Merkür gerilemesi nedeniyle evinizle ilgili elektrikli ve elektronik aletlerin arıza yapabilme ihtimaline karşı kendinizi güvenceye almalısınız.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu Duygularınızı ve içinizdeki merhamet hissini paylaşma konusunda ketum olabileceğiniz ve arkadaş ortamınızda bile son derece mantıklı, akılcı bir tutumda iletişimde bulunabileceğiniz gündesiniz. Yarın başlayacak olan Merkür gerilemesi nedeniyle arkadaşlık ilişkilerinizde iletişim problemlerine karşı kendinizi hazırlamanız gerekebilir.