Günlük burç yorumlarınız, Dinçer Güner tarafından sizler için haberimizde değerlendirdi. Burç yorumlarınız ile burcunuz size ne söylüyor, nelere dikkat etmeniz gerekiyor öğrenebilirsiniz. Günlük burç yorumlarınızda bugün size neler vaadeliyor? Ne gibi tavsiyeler, öneriler var? 12 burca ait günlük burç yorumları, haftalık, aylık ve yıllık burç yorumları özel astroloji sayfamızda sizler için hazırlandı. İşte 12 Şubat Cuma günlük burç yorumları ...

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 12 ŞUBAT CUMA


Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün ay sizin burcunuzda ilerliyor. Sizin için dinamik, hevesli ve anlık kararlar alıp uygulanabilecek yüksek enerjili bir gün olmalı. Daha çok fiziksel aktivitelerde bulunmanız enerjinizi boşaltacaktır. Derinlik gerektiren konulara dalmamalısınız. Akşamüzeri spor müsabakası gibi yüksek adrenalin salgılatan bir etkinliğe katılabilirsiniz.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

İçsel devinimleriniz ve zihinsel aktiviteleriniz tavan yapmış durumda. Zihninize olumsuz düşünceleri doldurma potansiyeliniz de yüksektir. Kendinize karşı olumlu ve affedici davranmaya özen gösterin. Zihinsel ve bilinçaltı irdelemelerinden çok fiziksel hareketlere ağırlık vermeniz hafta sonunu zinde ve yüksek enerjilerle karşılamanızı sağlayacaktır.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Arkadaş ortamlarında sabırsız, çocuksu ve hırçın davranacağınız bir gündesiniz. İstediğinizi elde etmek için sevdiklerinizi kırmaktan çekinmelisiniz. Dahil olduğunuz kurumlarla ilgili çalışmalarda ön planda olmayı arzu edebilirsiniz. Mesleki kazanımlarınızı talep etmek ve takip etmek için de önemli enerjilere ve fırsatlara sahip olabilirsiniz.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Kariyerinizi oluşturan alanda güç gösterileri yapmak, sabırsız davranıp diğer çalışanların üzerinde baskı kurmak ve öfkelenme durumlarına girmek gündemi oluşturacaktır. Siz en iyisi hafta sonuna olumlu başlamak adına kısa yürüyüşler yapıp ayın Koç burcunda ilerlediği sabırsız ve gergin enerjiyi bir nebze uzaklaştırmaya bakın. Gerginlikten uzak kalın.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

İşleri basit tutmalı ve felsefe ve inanç sistemleri gibi karmaşık konulara kafa yormaktan uzak durmalısınız. İmkanınız varsa uzak bir yolculuğa çıkmakta fayda var. Tabi sakin araç kullanmanız gerekir. Hukuki konularda ve adaletle ilgili meselelerde ataklara girmeniz mümkündür. Kalp kırmamaya ve sorun çıkartmamaya dikkat etmelisiniz.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Maddi krizlere açık olduğunuz bir gündesiniz. Dolayısıyla ince eleyip sık dokuyan yapınıza aykırı ve sabırsız davranışlar içine girmek zarar görmenize neden olacaktır. Banka ödemelerinde sakarlıklara dikkat etmelisiniz. Fevri hareket edip kredi veya borç almamaya dikkat etmelisiniz. Salim kafayla daha rahat maddi analiz yapabileceğiniz bir güne erteleyiniz.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün mümkünse tek başınıza vakit geçirip ortağınız veya sevgilinizden uzakta kalmalısınız. Bencil ve saldırgan tutumunuzla ilişkilerinize zarar verebilirsiniz. İkili ve özel ilişkilerinizde çocuk şımarıklığı, fevri çıkışlar, bencil yaklaşımlar sergileyebilir, size değer veren kişilerin kalbini kırabilirsiniz. Enerjinizi kendinize ve spor aktivitelerine aktarmalısınız.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

İş ortamınızda eğer yönetici pozisyonundaysanız çevrenizdeki insanlarla olası gerginlikler kırıcı olabilir. Mümkün olduğu kadar iş ortamınızın dışında kendinizle vakit geçirmeye çabalayın. Baş ağrılarından şikayet edebilirsiniz. İklim durumuna göre temiz havada vakit geçirebilirsiniz. Ego çatışmalarının mesleki alanda gerçekleşmesi olasıdır.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Günü en iyi geçirme yöntemi çocuklarınızla macera, savaş ve aksiyon filmleri izlemek olacaktır. Spora yönelmelisiniz ve bedeninizdeki yüksek enerjiyi akıtarak bunu faydaya çevirebilirsiniz. Ayın koçta olduğu zamanlarda bir parça sakarlıklar meydana gelebilir. Bu gerçeklik ışığı altında bedensel faaliyetlerinizde dikkatli olmanız gerekir.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Evinizle ilgili tamir işleri için uygun bir gündesiniz. Sakarlıklar olasıdır ancak amacınız barındırdığınız yüksek enerjiyi faydalı işlere yönlendirmek olacaktır.
Ailenizle gerginliklere dikkat etmelisiniz. Çocuk şımarıklığına sahip muzip davranışlar sergileme potansiyeline sahipsiniz. Ancak bu konuda abartıya kaçmamalı ve antipatik olmamalısınız.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Kısa yolculuklarda olası küçük kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Eğitim alan kovalar, disiplin kuruluna verilmeden günü sağ salim tamamlamalıdırlar. Mümkünse tempolu yürüyüşlere çıkmalısınız. Kardeşlerinizle iletişiminizde bencil ve dediğim dedik bir ifadede bulunmanız durumunda karşılıklı kalp kırıklıkları meydana gelebilir.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Hakkınız olan maddi alacakları tahsil edebilirsiniz. Enerjiniz ve hakkınız olanı almaktaki azminiz bugün tavan yapmış durumda. Ancak biraz sabır ve sakinlik te gerekebilir. Banka transferleri ve maddi manevi konularda iletişim kazalarına meydan vermemeniz gerekir. Fevri çıkışlar ve dikkatsizlikler ayın Koç burcunda olduğu zamanlarda artabilecektir.