O Ses Türkiye şampiyonu bu gece belli oluyor. Yarışmaya katılan yüzlerce aday arasında performansları ile son dörde kalan Emre Sertkaya, Aziz Kiraz, Türkan Kürşat ve Tankurt Manas arasında bir kişi O Ses Türkiye şampiyonu olacak. Yarışmacılar, O Ses Türkiye finali canlı yayınında en iyi performansları ile izleyenleri etkilemeye çalışacaklar. O Ses Türkiye finali online olarak aşağıdaki link aracılığı ile seyredebilirsiniz.

O Ses Türkiye Finali İzle - TV 8 Canlı Yayın

4 YARIŞMACI O SES TÜRKİYE FİNALİNE NASIL YÜKSELDİLER?

O Ses Türkiye yarı finalinde, finale çıkmak için yarışan yarışmacılardan Türkan Kürşad, finale adını yazdıran ilk isim oldu. Sonuçlar paylaşıldığında büyük bir mutluluk yaşadı.

O Ses Türkiye yarı finalinde, finale çıkmak için yarışan yarışmacılardan Tankurt, finale adını yazdıran ikinci isim oldu. Sonuçlar paylaşıldıktan sonra Ebru Gündeş’in takımında yer alan Tankurt sevincini Güneş’le paylaştı.

O Ses Türkiye yarı finalinde, finale çıkmak için yarışan yarışmacılardan Hadise’nin takımında yer alan Aziz Kiraz, adını finale yazdıran son isim oldu. Sonuçlar paylaşıldığında finale takımında bulunan Aziz Kiraz’ı gönderen Hadise gözyaşlarına boğuldu.

O Ses Türkiye yarı finalinde, finale çıkmak için yarışan yarışmacılardan Gökhan ve Hakan’ın takımında yer alan Emre Sertkaya adını finale yazdırdı. Sonuçlar sonrası büyük sevinç yaşadı.