Sensiz Olmaz 41. bölümü bugün öğleden sonra saat 16.00'da seyircisi ile buluşacak. Sensiz Olmaz yeni bölümde Ranawat konağına yerleşen Mayra, Rudra dışında tüm aile bireylerinin sevgisini kazanmıştır. Rudra’nın yanlış anlamaları sonucu ikili arasında iyice artan gerilim zamanla yumuşamaya başlamıştır.

Mayra’nın konakta kalmak için ödeyeceği kira miktarını duyan Sumer, Rudra ile karşı karşıya gelmeyi göze alarak ona konaktaki odasını verir. Dhruv’un anne özlemi ve Mayra’nın Paro’ya olan benzerliği yüzünden kafası karışan Rudra nasıl hareket etmesi gerektiğini bilmemektedir. Mayra’nın Rudra’ya yönelik suçlamalarına daha fazla katlanamayan Maithili, ona Paro hakkındaki gerçekleri anlatır. Duydukları karşısında çok etkilenen Mayra, Rudra’nın kendisine neden düşmanca davrandığını anlamıştır. İkili arasında Dhruv yüzünden başlayan tartışma zamanla yumuşasa da Rudra’nın ön yargıları hala kırılmamıştır. Mayra ve Rudra arasında neler yaşanacak?

Sensiz Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz aşağıdaki linke tıklayıp seyredebilirsiniz.

SENSİZ OLMAZ 41. BÖLÜM FRAGMANI

Sensiz Olmaz'ın yeni bölümü yayınlanır yayınlanmaz aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

SENSİZ OLMAZ 41. BÖLÜM

SENSİZ OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?


Mayra ile karşılaşan Rudra yeniden eski günleri hatırlar ve yüreğinde büyük bir acı hisseder. O artık Dhruv'u Mayra'nın annesi olmadığına ikna etmeye çalışacaktır. Öte yandan Ranawat ailesinin yanına gelen Mayra konakta kalmak istediğini söyler.

Dhruv okula giderken tesadüf eseri Mayra ile karşılaşır ve onun Paro'ya olan benzerliğinden dolayı kendisine anne diye seslenir. Mayra'nın amcası yeğenini koruması için Rudra ile anlaşır ancak Rudra kaderinin kendisine acımasız bir oyun oynadığını düşünür ve bu işi kabul etmez. Rudra'nın işi kabul etmeme sebebini merak eden Mayra ise Ranawat ailesinin yeni konağına gider. Başta Mohini olmak üzere herkes büyük bir şaşkınlık yaşar. Konağı gezen Mayra burada kiracı olarak kalmak istediğini söyler ancak Rudra buna müsaade etmez ve onu kovar. Rudra ve Mayra tekrar bir araya gelecek mi?

Sensiz Olmaz son bölümünü izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

SENSİZ OLMAZ 40. BÖLÜM