Survivor adasında birleşme partisine sahne olan son bölümde Kıbrıs'a gidecek isimlerin belirlendiği sembol oyunlarının sonuncuları yapıldı ve kadınlarla erkeklerden final sembolü kazanan son isimler de belli oldu. Erkekler ve kadınlar kendi aralarında Kıbrıs bileti için yarıştılar. Sembol oyunlarında sona kalan isimler kadınlarda Gizem Memiç ile Damla can, erkeklerde ise Efecan ile İbrahim oldu. Peki final sembolünü kimler kazandı?

Final sembolü oyunlarında Kıbrıs'a gitme hakkınızı kazanan son isimler İbrahim Giydidir ile Gizem Meriç oldu. Gönüllü Takımı Survivor son bölümde mor oda ödülünün de sahibi oldular. 

 
  

BİRLEŞME PARTİSİ BU AKŞAM SURVİVOR YENİ BÖLÜMDE!

Survivor yarışmasında artık ikinci aşamaya geçiliyor. Ünlüler ve gönüllüler takımından kalanlar birleşecekler. Bu yeni aşama için de Survivor adasında sürprizle dolu bir birleşme paratisi düzenleniyor. Bu akşam Survivor yeni bölümde (TV8, 20.00) birleşme partisini izleyebilirsiniz. Partiye yarışmacıların dışında özel isimler de katılacak. Bunların arasında dünya ünlü Rapçi Lil Jon da yer alıyor. 3 Adam'ın skeçleriyle güldüreceği birleşme partisinde yarışmacılar arasında şarkı yarışması düzenlenecek. Şarkı yarışmasının jüri üyeliğini de Esat Yontunç, Seda Bakan ve Oğuzhan Koç yapacak.