Ubisoft'un popüler oyunlarından Assassin’s Creed serisinin üçüncü oyunu ile ilgili olarak sevindirici bir haber geldi. Sosyal medya platformu Twitter üzerinden yapılan açıklama ile Ubisoft, Aralık ayı için ücretsiz olarak Assassin’s Creed 3 yapımını seçtiklerini belirtti.

6 yıl sonra gelen GTA IV güncellemesi!

2012 yılı içerisinde raflardaki yerini alan Assassin’s Creed 3, oyuncuları Amerika bağımsızlık savaşı yıllarına götürmüştü. Kimi Assassin’s Creed hayranlarını etkileyen yapım kimilerini ise seriden soğutmuştu.

ac3

CONNOR'IN MACERASI ÜCRETSİZ


7 Aralık tarihinde ücretsiz hale getirilecek olan yapım ile birlikte her ay verilen ücretsiz yapım etkinliği de sona ermiş olacak. Kasım ayı için ücretsiz hale gelen Far Cry 3: Blood Dragon yapımını kütüphanenize henüz eklememiş iseniz elinizi çabuk tutmanızda fayda var.

[old_news_related_template title="Ubisoft cinsellik nedeniyle özür diledi!" desc="Ubisoft cinsel içeriklerden dolayı başı derde girmek üzereyken, hatasından dönmeyi başardı. Watch Dogs 2’nin sorunları yüzünden tüm oyunculardan özür dileyen firma, cinsellik sorununu kısa zaman içinde halledeceğini de belirtti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2016/11/ubisoft.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2016/teknoloji/ubisoft-cinsellik-nedeniyle-ozur-diledi-1514807/"]