Bu hafta gökyüzü oldukça hareketli olacak.
Bir yandan Akrep Burcu’ndaki dolunayın etkilerini hissetmeye başlayacağız diğer yandan hafta boyunca Venüs’ün kuracağı kontaklarla ilişkilerimizi, özel
hayatımızı bir gözden - elden geçireceğiz

Hafta boyunca Venüs önce Satürn ile olumlu kontaklar kuracak. Bu konum, sağlam ve tutarlı ilişkiler başlatmak, faydalı ticari ortaklıklar için adımlar atmak için harika bir fırsattır. Geçmişte yüz vermediğimiz ya da bir şekilde başlayamayan ilişkilere fırsatlar verebileceğimiz bir hafta olacak. Hafta sonuna doğru Venüs-Uranüs-Plüton ile oluşacak etkileşim ile de, özel hayatımızda veya parasal konularda takıntılardan, baskıdan, bir şeyleri zorlayarak elde etmeye çalışmaktan uzak durmalı. Eğer ki estetik konularda girişimleriniz olacak ise çarşamba gününe kadar halletmenizi tavsiye ederim. Ve hafta sonu ise Akrep Burcu’nda dolunay meydana gelecek. Hayatımızın karanlık taraflarını aydınlatmak, belirsizlikleri ortadan kaldırmak için destekleyici olacaktır. Uğraştığımız konu her ne ise, güç kazanmak, gücü elimizde tutmak, güçlü olmak için çaba sarf edeceğimiz anlamına geliyor. Ne yazık ki Akrep temasında, ayakta kalabilen hayatta kalmayı başarır teması vardır. Ölümüne bir mücadele vermemiz gerekebilir de. Her ne kadar bizler gizlilik içinde hareket etmeye çalışsak dahi bu pek mümkün olmayacaktır. Hatta bizlerden saklanmış, gizlenmiş ne varsa bunları da öğrenebiliriz.

Koç ve yükselen Koç;
Haftaya Venüs/ Satürn etkileşimi ile başlıyoruz. Tüm kişisel girişimlerinizin olumlu sonuçlanacağı, cesaret gerektiren işlerde başarıya ulaşacağınız, temkinli ve kontrollü bir şekilde alacağınız her türlü riskin başarıya ulaşacağına işaret etmekte. Eğer ki hayatınızda ciddi biri yok ise özel anlamda, bu 10 günlük dönemde düşüncelerinizi değiştirecek, ciddi bir ilişki veya bir ortaklığın adımları atılabilir. Ya da bazılarınız bu 10 gün içinde evlenme teklifi alabilirler. Bu hafta yine eğer estetik bir müdahale yaptırmak isterseniz de sonuç sizi tatmin edecektir. Ticari işlerinizde olumlu gelişmeler bekleyebilirsiniz.

Boğa ve yükselen Boğa;
Haftaya Venüs / Satürn etkileşimi ile başlıyoruz. Gizlilik içinde yürüteceğiniz her türlü başarıya ulaşacaktır. Yapacağınız işleri bir süre kimseyle paylaşmak istemeyebilir, gizlilik içinde yürütebilirseniz. İlişkiler arenası bir parça zorlu gelebilir, partner veya ortağınızla didişebilirsiniz. Bu hafta kendinizi garip bir rekabet içinde bulabilirsiniz. Daha sağlam güvenilir kaynaklar ile ruhsal çalışmalar yapabilirsiniz, biraz daha kendinize dönme, yalnızlık temaları ağır basacak olsa da, şu birkaç haftalık süreci yaşamdan tam olarak beklentiniz nedir, kendinizle ilgili değiştirmek istediğiniz özellikler nelerdir bunları düşünüp sorgulayabilirsiniz. Manevi gücünüz yüksek.

İkizler ve yükselen İkizler;
Haftaya Venüs / Satürn etkileşimi ile başlıyoruz. Dostlarınız veya arkadaşlarınızla birlikte uzun vadeli bir projeye veya ortaklığa soyunabilirsiniz. Ya da bu hafta etkisi güçlü bir organizasyonda yer alabilirsiniz. Özellikle erkek arkadaşlarınızdan bu hafta önemli destekler alabilir, fayda görebilirsiniz. Dostlarınıza veya partnerinize karşı görev ve sorumluluklarınız artabilir. Arkadaşlarınızdan sağlam, kalıcı, güzel desteklere işaret etmekte. Dostlarınız sayesinde yaşamınızda çözümsüz gibi görünen bir sorunun üstesinden rahatlıkla gelebileceksiniz. Arkadaşlarınızla birlikte ortaklaşa işlere girişebilirsiniz.

Yengeç ve yükselen Yengeç;
Haftaya Venüs / Satürn etkileşimi ile başlıyoruz. Bu hafta iş değiştirmeyi düşünüyorsanız veya terfi gibi bir beklentiniz var ise gerçekleşebilir. Eğer iş arıyorsanız bu hafta birinin aracılığı ile iş bulabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili hedef belirlemek, kendinize çeki düzen vermek, yanlış giden tarafları belirleyip bunlar üzerinde çalışmalar yapmak, sağlam projelere girmek, görev almak için oldukça uygun bir hafta. Bunun yanı sıra Venüs hem Plüton hem de Uranüs ile de kontakları olacak. Ortaklık ve partner ilişkilerinde ise zorlayıcı etkiler söz konusu. Eşinizin veya ortağınızın üzerinde baskı kurmayın, gereksiz kıskançlık veya kaprisler yapmayın.

Aslan ve yükselen Aslan;
Haftaya Venüs / Satürn etkileşimi ile başlıyoruz. Yurt dışı ile ilgili işleriniz, eğitim, yabancılarla ilgili konularda olası sorunların üstesinden rahatlıkla gelebileceksiniz. Bir de bu hafta size iyi gelecek, kendinizi iyi hisssetmeninize yardımcı olacak bir seyahat organize edebilir, felsefe- din vb... konular üzerinde araştırmalar, çalışmalar yapabilirsiniz. Bu hafta biraz daha bencil olup, sizlere iyi gelen hobilerinize yönelin, kendinize zaman ayırın, kendiniz için daha çok bir şeyler yapabilirsiniz. Keza hobi sayılacak konulara yönelebilir, kursa-seminerlere de katılabilirsiniz. Ve bu hafta Akrep Burcu’nda dolunay meydana gelecek.

Başak ve yükselen Başak;
Haftaya Venüs / Satürn etkileşimi ile başlıyoruz.  Para anlamında gücünüzü toparlayabileceğiniz, özellikle aradığınız bir borç, ihtiyacınız olan bir kredi gibi finansal anlamda çözmeniz gereken bir sorun var ise bu hafta bunları halledebileceksiniz. Geleceğe yönelik hedeflerinizi gözden geçirmek, kendinizi sorgulamak, yeni hedefler belirlemek için oldukça uygun bir hafta. Kendinizde harekete geçebilecek gücü rahatlıkla bulabileceksiniz. Evinizde bir şeyleri düzenlemek, değiştirmek, aile içinde bir şeyleri düzene sokmak içinde destekleyici etkiler var...  Ve bu hafta Akrep Burcu’nda Dolunay meydana gelecek. İletişim odak noktanız olacak.

Terazi ve yükselen Terazi;
Haftaya Venüs / Satürn etkileşimi ile başlıyoruz. İmza atmak, ortaklık başlatmak için gayet uygun bir hafta. Eğer ilişkinizde, özel hayatınızda sıkıntılar var ise bunları düzeltmek adına harekete geçmek içinde gayet uygun bir zaman dilimi. İnternetle ilgili bir takım iş projeleriniz var ise bu hafta bunları başlatmak içinde gayet uygun bir hafta...  Bunun yanı sıra Venüs’ün hem Plüton hem de Uranüs ile kontakları olacak.  Evinizde, ailenizle ilişkilerinizde takıntılı davranışlardan uzak durmanızda yarar var. Bu hafta ev içinde boya, badana gibi işlere girişmek için pek de uygun bir zaman değil. Dikkatli olun.

Akrep ve yükselen Akrep;
Haftaya Venüs / Satürn etkileşimi ile başlıyoruz. Finansal anlamda kendinize çeki düzen vereceğinize, bütçenizi düzenleyebileceğinize işaret etmekte. Yeni iş projeleri alabilirsiniz. Yalnız bu hafta finansal anlamda riskler almak için pek uygun değil, maddi anlamda hedef belirleme ve bu hedeflere göre çalışma-plan yapma haftası sizler için bir nevi.  Bunun yanı sıra Venüs hem Plüton hem de Uranüs ile de kontakları olacak.  İş ilişkilerinizde baskıcı ve takıntılı olmamaya özen gösterin. Özellikle müşterilerinize karşı daha anlayışlı ve yumuşak davranmaya özen gösterin. Komşularınız, kardeşleriniz, kuzenlerinizle de kapışmamaya çalışın.

Yay ve yükselen Yay;
Haftaya Venüs / Satürn etkileşimi ile başlıyoruz. Özel hayatınızı düzene sokmak, kendinize çeki düzen vermek için oldukça uygun bir hafta. Eğer partneriniz yok ise bu hafta sağlam, kalıcı ilişkiler kurma potansiyeliniz oldukça yüksek. Keza bu hafta yaratıcı çalışmalar yapmak, kendinize zaman ayırmak, yeni hobilere yönelmek içinde oldukça uygun bir hafta. Artık bu hafta sağlam, kalıcı adımlar atmak, harekete geçmek için çok uygun. Ve bu hafta Akrep Burcu’nda dolunay meydana gelecek. Dolunay etkisi ile kendinizi bastırılmış bir ruh hali içinde bulabilirsiniz, alışkanlıkları bırakmaz zor.

Oğlak ve yükselen Oğlak;
Haftaya Venüs / Satürn etkileşimi ile başlıyoruz. Ailenize odaklanabilir, evinizde/ aile içinde düzeltmek/ organize etmek istediğiniz konulara el atabilirsiniz. Taşınmak, yer değiştirmek, evinizde tamirat işleri ile uğraşmak için oldukça uygun. Bunun yanı sıra kötü alışkanlık ve özelliklerinizden kurtulmak için de çalışmalar yapabilirsiniz. Ama bu hafta özellikle iletişim kazalarına karşıda dikkatli olmanızda yarar var.  Bunun yanı sıra Venüs’ün hem Plüton hem de Uranüs ile kontakları olacak. Eğer yalnızsanız bu hafta başlayan ilişkiler daha ihtiraslı ve tutkulu olacaktır. Yalnız ailenize karşı inatçı ve dik kafalı bir şekilde davranmamaya çalışın.

Kova ve yükselen Kova;
Haftaya Venüs / Satürn etkileşimi ile başlıyoruz. Arkadaşlarınızla birlikte seyahat planları organize edebilir, birlikte ortaklaşa işlere girişebilirsiniz. Aslında bu hafta biraz sosyal yaşantınızı gözden geçirme, düzene sokma, gereksiz kişileri ayıklama zamanı olabilir sizler için. Gerçekten size yarayacak, sevgisini verecek, değer verecek kişileri seçebilir ve size yük olan kişilerden kurtulabilirsiniz de. Bunun yanı sıra Venüs hem Plüton hem de Uranüs ile de kontakları olacak. Sevgi, aşk, meşk konularında şansınız pek yaver gitmeyebilir, size karşı birileri takıntılı davranabilir. İlişkiler çok platonik düzeyde.

Balık ve yükselen Balık;
Haftaya Venüs / Satürn etkileşimi ile başlıyoruz. Para anlamında elinizin daha da güçlenmeye başlıyor, yaptığınız işler daha görünür bir hal almaya başlıyor artık. Maddi anlamda hedeflerinize ve isteklerinize kilitlenecek ve rahatlıkla ulaşabileceksiniz. Planlı olmanız ve hedef belirlediğiniz takdirde doğru stratejilerle kazanca ulaşabileceksiniz. Ve bu hafta Akrep Burcu’nda dolunay meydana gelecek. Dolunay etkisi ile uzun mesafeli seyahatler gündeme gelebilir, hatırı sayılır, mevki sahibi önemli kişilerle irtibat halinde olabilir, önemli haberler, destekler alabilirsiniz. İletişim, yayıncılık, tanıtım, pazarlama vb...  konulardan yana oldukça şanslısınız.

Solaryen dolunay


Hepinize Merhaba;
22 Nisan günü sabahın erken saatlerinde Akrep Burcu’nun 2. derecesinde bir dolunay meydana gelecek. Bu dolunay Türkiye haritasında güneşin tam üstünde olacağı için, solaryen bir dolunay olacaktır.
Güneş temel olarak; hükümetin başında olan kişiler, siyasi ya da iş dünyasının önemli isimleri, şirket başkanlarını, sporcuları, ünlüleri temsil eder. Bu temalarla ilgili ya cinsel içerikli haberler, cinsel skandallar ya da finans-para-kara para- altın- borsa- rüşvet konularına ilişkin gizli saklı konuların aydınlanmaya başlamasına işaret edebilir. Artık Reza Zarrab bir şeyler mi anlatmaya başlar ya da başka skandallar mı ortaya çıkar göreceğiz.
Ülke haritasında bu dolunay 5. Eve düşmektedir. 5.Ev, ülkenin çocukları, sanat yerleri, parklar bahçeler, şans oyunları, ülkenin sahne işlerini yapan kişileri, ülkenin eğlence kanallarına işaret eder. Sanırım bu dolunay daha çok önemli sanatçılarımız ön planda olacak, sanatçıların değer, ödül kazanması, sanatsal alanda başarılar, sanatta başarıları ile ön planda olabilecek kişilere işaret etmektedir. Yalnız ülkenin çocukları ile ilgili sürekli sansasyonel yaratacak haberler ortaya çıkabilir, çocuk sağlığı, çocuk gelişimi, çocuklarla ilgili bizi üzebilecek durumlar oluşabilir.
Yalnız, yine de bu süreçte cinsel suçlarda artışlar, tecavüz, taciz hikayelerine ve haberlerine de çok sık rastlayabiliriz. Yine bu süreçte geçmişi çok temiz olmayan, kirli işlere bulaşmış kişilerin ölüm haberleri gelebilir. Umuyorum ki Akrep Burcu’nun bu ölüm teması önemli sanatçılarımızı vurmaz, onlar hakkında kötü haberlerde almayız, iyi haberlerin yanı sıra.
Özellikle para kaynaklı sıkıntılar, rüşvet olayları, kara para ile ilgili durumlar, bankalarla ilgili ciddi problemler de meydana gelebilir açıkçası. Sahne alan kişiler, oyuncular, sinema artistleri, sanat konusunda değerli erkek kişileri vefatları da söz konusu olabilir.
İyi haftalar hepinize!