İzle. Yakala. Ters kelepçe vur. Gözaltına al. Tutukla.  ABD’yi vicdana çağır. Fetullah’ı iste. Bitmiyor. Kökü derinde.  Kazınamıyor. FETÖMETRE aleti yapılabilse; Fetullah’ın kırk yılda devletin kırk kat derinine yaptığı sızıntı üç günde kazınır!
Yaklaş vatandaş!
Üfle FETÖMETRE’ye.
Bak bakalım.
Kaç FETÖPROMİL çıktı?
50’nin üstü.
Kesin FETÖ’cüsün!
Alın bunu!
Böyle bir mucize alete ihtiyaç gittikçe büyüyor. Gözaltına alınıp, sorgulanıp tutuklanan sayısı her gün kabarıyor, genişliyor.
İşte size 1 günlük liste:
Isparta eski Valisi alındı.
İzmir eski Valisi alındı.
ORKİDE yağlarının sahibi.
İstanbul eski valisi.
Bir üniversite kurucusu.
AKP’li eski il başkanı
İstanbul bölge imamı.
Böyle; 7 - 8 kalemlik listeler hemen her gün gazetelerin sayfalarında yer alır oldu.

*  *  *

Söylemesi ayıp, bu satırları ben bu köşede “FETÖMETRE ihtiyacı büyüyor” başlığıyla 29 Ağustos günü; yani 43 gün önce yazmış ve “Bizim TÜBİTAK’ta bilim adamları, bir FETÖMETRE aleti icat etsinler” istemiştim! 43 gün sonra Başbakan Binali Yıldırım, AKP milletvekilleriyle guruplar halinde görüştükten sonra; “Biz her yerden bu FETÖ’cüleri temizlemek zorundayız. Bunu yaparken de elbette bazı yanlışlar olacak ama ‘FETÖMATİK’ diye bir alet yok” dedi.
Demek ki!
TÜBİTAK uğraştı, didindi.
Bu aleti icat edemedi.
Edemez çünkü güçlük, her yıl halktan toplanan vergilerden milyarlarca lira akıtılan TÜBİTAK’ta görevli buluşçu beyinlerin kapasite eksikliğinden değil. Güçlük, Fetullah Gülenciler ile Tayyip Erdoğancıların 30 yıldır; adını “Allah de... Ötesini bırak...” koydukları beraberlikleridir.
Kaynamış.
Kilitlenmiş.
Vidalanmış.
Bir olmuşlar.
Kul yapısı alet ayıramıyor.
Ancak Allah’ın tokadı gerekiyor.

*  *  *

Allah tokadını indirdi;  “Allah De... Ötesini Bırak” kitabını yazarak ve 800 bin satıp Türkiye’nin en çok kazanan yazarı olan Uğur Koşar’ın eşi Gülşen Koşar, halktan yani okurdan gizlenen gerçeği anlatmaya başladı: İlkokul mezunudur. İnternetten kes-yapıştır yaparak o kitapları yazdı. Allah inancını yazı tüccarlığına çevirdi. Kızgın eş ayrıca, yazar Uğur Koşar’ın şort giymiş genç ve güzel bir kadınla plajda yürürken ve aynı kadın türbana girmiş haliyle umreye kol kola yan yana giderken çekilmiş fotoğraflarını yayınladı. Boşanma davası açtı. 1 milyon TL aldatılma tazminatı istiyor. İşte bu örnek; Tayyip Erdoğan ile Fetullah Gülen beraberliğine tıpa tıp benziyor. İkisi de “Allah De... Ötesini Bırak...” dedikleri günlerde taraftarlarını ve oylarını artırırken tıpkı yazar Uğur Koşar ile eşi Gülşen Koşar gibi birdiler. Beraberdiler. Orduya, polise, yargıya, eğitime, tüm devlete yerleşirken mutlu ve sevinçliydiler. Ne zaman ki, Tayyip Erdoğan, Fetullah okullarını kapattı, tıpkı yazarın eşinin plaj fotoğraflarını çıkarması gibi kutulardan dolar, odalardan para sayma makinelerinin görüntüleri ile konuşma tapeleri bütün dünyada duyuldu.

*  *  *

FETÖMATİK bulunmadı.
Yine de...
Allah’tan umut kesilmez.
Allah ticareti yapanlara!
Bir yerden tokat iniyor!
Bak işte; Tayyip Erdoğan’ın en yakın kalemlerinden İslamcı yazar Abdurrahman Dilipak’ı da TRT’den kovmuşlar.  Dilipak da “İçimizdeki hainler” diye yazmaya ve “Dikkatli olalım. Hırsız içeride ise kilidi değiştirmemizin faydası yok... Önce içeriyi temizlemek lazım... Ciğeri kediye emanet etmemek lazım... Selam ve dua ile....” diye yazmaya başladı.