Glassdoor tarafından oluşturulan 'Best Places to Work 2017' (Çalışmak için en iyi yerler listesi) yayımlandı. Listenin ilk sırasında Google, Facebook gibi devleri geride bırakan Bain & Company bulunuyor. İşte insanların çalışmak için can attığı en iyi şartlara sahip ilk 10 şirket:

10) Power Home Remodeling

powerhouseremodelinglogo

Power Home Remodeling, ağırlıklı olarak enerji ve maliyet tasarrufu sağlayan dış cephe yenileme ürünlerine ilişkin hizmetleri sunan bir Amerikan şirketi.

9) Adobe

1

Adobe Systems merkezi ABD'de Kaliforniya eyaletinde bulunan, Dünya'nın 10 büyük grafik ve medya yazılımlarını üreten şirket. 2005 yılında Macromedia firmasını satın alarak tasarım pazarında çok daha büyük bir yer edindi. Türkiye'de daha çok Photoshop ve Flash yazılımları ile bilinir.

8) Linkedin

2

Aralık 2002 yılında kurulan Linkedin, iş dünyasındaki kişilerin diğer kişilerle iletişim kurmasını ve bilgi alışverişi yapmasını amaçlayan profesyonel sosyal paylaşım platformu.

7) In-N-Out Burger

1

1948'de Harry Snyder ve eşi Esther Snyder tarafından Baldwin Park'ta kurulan In-NOut Burger, Amerikan Güneybatı ve Pasifik kıyılarında yer alan fast food restoranları zinciri.

6) Fast Enterprises

shutterstock_548518066

Fast Enterprises, Kuzey Amerika, Malezya, Laos, Polonya, Finlandiya ve Karayipler'deki şehir, eyalet, il ve ulusal devlet kurumlarına yazılım ve bilgi teknolojisi danışmanlık hizmetleri sunuyor.

5) World Wide Technology

1

World Wide Technology, Temmuz 1990'da David Steward tarafından kurulan bir teknoloji servis sağlayıcısı. Şirket, bilişim ürünlerinin planlanması, satın alınması ve devreye alınması ve çözüm satışı sağlıyor.

4) Google

2

Google, İnternet araması, çevrim içi bilgi dağıtımı, reklam teknolojileri ve arama motorları için yatırımlar yapan çok uluslu Amerikan anonim şirketi.

3) Boston Consulting Group

1

Boston Consulting Group ( BCG ), 48 ülkede 85 ofisi bulunan, bir yönetim danışmanlığı firması.

2) Facebook

1

4 Şubat 2004'te Harvard Üniversitesi öğrencisi Mark Zuckerberg tarafından kurulan Facebook, insanların başka insanlarla iletişim kurmasını ve bilgi alışverişi yapmasını amaçlayan bir sosyal ağ.

1) Bain & Company

bain_id_1

Bain & Company , merkezi Boston, Massachusetts'de bulunan bir Amerikan küresel yönetim danışmanlık firması. İşletmelere, kar amacı gütmeyen kuruluşlara ve hükümetlere danışmanlık hizmeti verir. Aynı zamanda Big Three strateji danışmanlık firmalarından (MBB) biri.