Edinilen bilgiye göre, Seke-Aydın seferini yapan 32351 sefer sayılı yolcu treni, saat 22.30 sıralarında Germencik’e bağlı Moralı hemzemin geçitten geçmeye çalışan Gürhan K. idaresindeki 09 PM 854 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre 1’i bebek 3 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de ağır şekilde yaralandı.

Çevredeki vatandaşların da yardımıyla kullanılamaz hale gelen araçtan yaralı olarak çıkartılan Gürhan K., (27) Hüseyin E. (40) ve Aysun E.(27) Aydın Devlet Hastanesine kaldırıldı.

resimid_4049499

Kazada ölenlerin kimliklerin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

KAZADA ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Kazada, otomobilde bulunan Nazlı Karaca (20), Erçin Karaca (11) ve Sudenaz Eroğlu (37) yaşamını yitirdi. Sürücü Karaca ile otomobilde yolcu olarak bulunan Hüseyin Eroğlu (40) ve Aysun Eroğlu (37) yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan, sürücü Karaca ile Aysun Eroğlu'nun hayati tehlikelerinin sürdüğü öğrenildi. Trenin makinisti Alkan ise, yapılan alkol kontrolü sonrasında jandarma tarafından ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

YOLCULAR ŞOK YAŞADI

Kaza anında büyük bir gürültü duyduklarını belirten tren yolcuları, ilk başta ne olduğunu anlayamadıkları söylediler. Büyük bir korku yaşadıklarını belirten yolcular, otomobilin yaklaşık 100 metre sürüklendiğini ifade belirttiler. Bazı yolcuların, olay yerine çağırdıkları yakınlarının otomobilleriyle gittikleri görüldü.

AJANSLAR