Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istifasını istediği belediye başkanlarından Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Edip Uğur, bugün kentte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği, Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Dağıtım ve Sporun EN'leri ödül törenine katıldı.

Ödül törenine, Balıkesir'deki Amatör Spor kulüplerinin temsilcileri, branşlarında dereceye giren sporcular, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, daire müdürleri ve sporcular da katıldı.

resimid_4119421

İSTİFA AÇIKLAMASI YOK

Amatör Spor Haftası nedeniyle Kurtdereli Spor Salonu'nda yapılan program öncesi bir gazetecinin "İstifa ile ilgili bir açıklama yapacak mısınız?" sorusuna, Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, "Hayır" diye yanıt verdi.

[old_news_related_template title="Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa etti" desc="Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından istifası istenen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifasını açıkladı. Altepe, 'Bu şartlarda Bursamıza hizmet imkanının kalmadığı ortadadır. Bugün itibarıyla Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevimden istifa ediyorum' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/10/altepe-recep-1.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/istifalar-icin-kritik-gun-recep-altepe-aciklama-yapacak-2059936/"]

Başkan Uğur ve Vali Yazıcı, başarılı sporculara ödüllerini verdikten sonra tören sona erdi. Başkan Uğur, tören sonrası Kurtdereli Spor Salonu'ndan ayrıldı.

resimid_4119424

GÖZLER ANKARA VE BALIKESİR'DE

Şimdiye kadar İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve bugün de Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa ettiğini açıkladı.

[old_news_related_template title="Son dakika... Melih Gökçek son kez Erdoğan'la görüştü!" desc="Ankara'da herkes Melih Gökçek'in 'istifa çağrısı' için yapacağı açıklamaya kilitlendi. Gökçek, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ak Saray'da 'son kez' bir araya geldi. Gökçek'in istifa için ayak dirediği ve yapımı devam eden Ankapark projesinin bitirilmesini şart koştuğu iddia ediliyordu. Sözcü foto muhabiri Zekeriya Albayrak bir anda Türkiye'nin gündemine oturan o parkı görüntüledi. İşte Ankapark inşaatında ve AKP'deki 'istifa krizinde' son durum." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/10/gokcek-ankapank.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/iste-melih-gokcekin-istifa-sarti-2060086/"]

İstifa edecekler listesinde ise Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur bulunuyor.

DHA

 

[old_news_related_template title="Bu detay gözlerden kaçmadı! İstifası istenen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur'dan 'veda' gibi konuşma" desc="Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin AKP'li Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, kentteki temel atma töreninde veda gibi bir konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istifasını istediği belediye başkanları arasında yer alan Uğur, 'İrade-i külliye bütün iradelerin üzerindedir. Bu işin içinde vefa da var, veda da. Ben, Balıkesir için, ülkem için hayırlı olmasını diliyorum' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/10/ahmet-edip-ugur-.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/son-dakika-haberi-istifasi-istenen-balikesir-buyuksehir-belediye-baskani-ugurdan-veda-gibi-konusma-2056046/"]