Kazakistan'a ziyareti öncesi havalimanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı, "Devlet Bahçeli'nin başkan yardımcısı olacağı iddiaları" sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Doğmamış çocuğa don biçiyorlar. Sayın Bahçeli ile şu süreçte partimiz gayet güzel bir diyalog içerisinde oldu bundan sonraki süreçte de diyaloğun güçlenerek devamı, Türkiye’nin geleceği bakımından çok çok önemli. Görüşmeler çerçevesinde her şey olabilir."

 

[old_news_related_template title="Erdoğan: Zafer Çağlayan davası Türkiye'ye yönelik bir adım" desc="Cumhurbaşkanı Erdoğan Kazakistan ziyareti öncesi havalimanında basın toplantısı düzenledi. Erdoğan'a Zafer Çağlayan'la ilgili iddialar soruldu. Erdoğan, 'Hukuki çerçevede değerlendirmek doğru değil. Açıkça ben bunu Türkiye'ye atılmış siyasi bir adım gibi anlıyorum. Neymiş İran'la yaptırımları delmiş. Bizim İran'a yaptırımımız yok ki' diye konuştu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/09/erdogan-1-1.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/erdogandan-onemli-aciklamalar-27-2003552/"]