Kanal D Ana Haber'de Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek'le ilgili yine bomba bir iddia atıldı.

 

ERDOĞAN'LA SON BİR KEZ GÖRÜŞMEM LAZIM

Ana Haber’e canlı bağlanan Kanal D muhabiri Seçil Özer, Gökçek’in “Erdoğan’la son bir kez görüşmem lazım” diyerek istifa etmediğini söyledi.

[old_news_related_template title="Melih Gökçek yan salondaydı" desc="Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Nijerya devlet başkanı ile birlikte açıklama yaparken istifa etmesi beklenen Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek de CNN Türk'ün haberine göre yan salondaydı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/10/21hp21hp21hp.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/melih-gokcek-yan-salondaydi-2055928/"]

10 KASIM'DA GÖVDE GÖSTERİSİ

Kanal D muhabiri, Gökçek’in 10 Kasım’da yapılacak Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısı sonrasında istifa etmeyi planladığını belirtti. Gökçek’in istifa kararını duyururken gövde gösterisi yapmayı planladığı kaydedildi.

[old_news_related_template title="Son dakika haberi... Melih Gökçek'e bir tek Kılıçdaroğlu sahip çıktı" desc="Gazetecilerin Melih Gökçek'in istifasının istenmesi sorusuna Kılıçdaroğlu 'doğru bulmuyorum' diye yanıt verdi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/10/kkmelih880.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/son-dakika-haberi-melih-gokceke-bir-tek-kilicdaroglu-sahip-cikti-2055911/"]

HANDE FIRAT: 10 KASIM'DA BÖYLE BİR ŞEY OLMAZ

Hürriyet Ankara temsilcisi Hande Fırat ise kaynaklarıyla yaptığı telefon görüşmesinden aldığı bilgilere göre, istifanın aksi yönünde bir durum beklenmiyor.

CNN Türk canlı yayınında konuşan Hande Fırat "Bende telefon görüşmeleri yaptım. Cumhurbaşkanı kaynaklarından aldığım bilgiye göre, aksi bir durum beklenmiyor. Sadece tarih konusunda bir karar verilmiş değil. Gelecek hafta ya da en geç önümüzdeki hafta diyorlar. 10 Kasım iddiasına ise kaynaklarım, 'özel bir gün böyle bir şey olmaz' diyorlar" dedi.