4 Ekim Milli Piyango Şans Topu sonuçları belli oldu. Her hafta olduğu gibi bu hafta da büyük bir heyecan fırtınasına sahne olan Şans Topu çekilişi sonunda büyük ikramiye bu kez 4 şanslı kişiye çıktı. Şansını deneyen vatandaşlarımız haberimizin içeriğinde linkini verdiğimiz Şans Topu sorgulama ekranından sonuçlarını öğrenebilir ve haftanın şanslı rakamlarını bulabilir. İşte 4 Ekim Şans Topu sonuçları ile ilgili tüm bilgiler...

4 Ekim MPİ Şans Topu sonuçlarına göre büyük ikramiye 4'e bölündü. Ankara(2), Balıkesir ve Mersin'den kuponlarını oynayan 4 şanslı kişli 184 bin lira ikramiye kazandı. İkramiye dağılımı belli olurken 5 bilen vatandaşlar ise bin 292 liranın sahibi oldular. Milyonların oynadığı sayısal oyunda ilk kürede 32 ikinci kürede yani Şans Topu’nu belirleyen kürede 14 top bulunuyor.

Milli Piyango İdaresi ve noter huzurunda yapılan çekiliş ile Şans Topu kazandıran numaralar belli oldu. İnternetten sonuçları aratan vatandaşlar için iki farklı küreden çekilen şanslı altı (5+1) topu da haberimizden öğrenebilirsiniz. Büyük ikramiyenin hangi ile çıktığı ve ikramiye dağılımı henüz belli değil. Büyük ikramiye 736 bin 577 lira oalrak belirlenirken, toplam ikramiye 2 milyon 455 bin lira. İşte MPİ Şans Topu 4 Ekim sonuçları ve MPİ sonucu sorgulama…

ŞANS TOPU SONUÇLARI 4 EKİM 2017

Her çarşamba olduğu gibi bu çarşamba gecesi de Şans Topu heyecanı ile geçildi. 20 Eylül 2017 Şans Topu sonuçları Milli Piyango İdaresi Anakara Balgat binasında bulunan çekiliş salonunda  belli oldu. 5+1 oyunun çekilişi canlı yayında ve noter huzurunda gerçekleştirildi. İnternetten sonuçları öğrenip MPİ Şans Topu kuponlarını kontrol etmek isteyen vatandaşlar sonuçları https://www.sozcu.com.tr/ adrsinden öğrenebilirler. İşte kazandıran numaralar...

2, 12, 16, 26, 32, +10

sans-topu-sonucu-4-ekim-mpi

GEÇEN HAFTA ŞANS TOPU SONUÇLARI

Şans Topu sonuçlarını merakla bekleyen vatandaşlar sonuçların açıklanmasıyla Google üzerinde ‘Şans Topu sonuçları' araması yapmaya başaldı. 27 Eylül 2017 MPİ 845. hafta çeklişi ile belli olan Şans Topu sonuçları aşağıdaki gibidir. Zengin olma umuduyla sonuçları sorgulayanlar için Şans Topu sonuçlarına dair detaylar…

1, 6, 8, 17, 31, +4

sans-topu-sonuclari-mpi

ŞANS TOPU 5+1 OYUNU

Şans Topu (5+1) oyunu, iki farklı sayı kümesi içerisinden, belirlenen sayıda numara seçilmesi esasına dayanan bir sayısal oyundur. İlk sayı kümesi 1-34 numaradan, ikinci sayı kümesi ise 1-14 numaradan oluşmaktadır. İştirakçiler, ilk sayı kümesinden 5 (beş) adet, ikinci sayı kümesinden 1 (bir) adet numarayı seçerek oyuna katılabileceklerdir.

Oyun, yaygın ikramiye verilmesine uygun bir oyundur. Bu nedenle ikramiye grupları fazladır. (5+1)'in bilinme olasılığı diğer oyunlara kıyasla daha yüksektir (1/3.895.584). Oyunda ikramiye grupları, (5+1), (5), (4+1), (4), (3+1), (3), (2+1) ve (1+1) olmak üzere 8 adettir.

Çok kazadırana oyun her Perşembe günü sabahından, Çarşamba günü 21:00'e kadar Sayısal Oyun bayilerinde bulunan oyun terminallerinden oynanabilir.



ŞANS TOPU’NDA DEVİR KURALI

Milli Piyango İdaresi tarafından 17 Ocak 2017 tarihinde yapılan Şans Topu gibi sayısal oyunlarında devir sayısı ile duyurusu şu şekilde: Sayısal oyunların oyun planları gereği; Sayısal Loto, Şans Topu ve On numara oyunlarında 4.kez büyük ikramiyeyi bilen olmaması halinde büyük ikramiye tutarı bir alt grupta ikramiye bilenlere dağıtılır. Süper Loto oyununda ise devir sınırlaması olmadığı için, altı rakamı doğru tahmin eden çıkana kadar devir devam etmektedir.


sans-topu-mpi


ŞANS TOPU OYUNUNDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

1- Sayısal oyunlarımıza ait biletlerinizi mutlaka İdaremizin ruhsatlı sayısal oyunlar bayilerinden alınız.

2- Seyyar veya yetkisiz kişilerden sayısal oyunlar biletlerini almayınız. Aksi halde ikramiye alamama sorunuyla karşılaşabilirsiniz.

3- İdaremizin ruhsatlı bayilerinin dışındaki kişilerden aldığınız sayısal oyunlar biletleri sahte ise ikramiye alma sırasında yasalar gereği zor durumda kalabilirsiniz.

Gerçek Sayısal Oyunlar Biletlerinde;
– Barkod çizgileri düzgün, belirgin ve aralıklıdır.
– Oynanan numaralar, kolon harfleri ve diğer bilgiler bilet üzerinde aşırı derecede kenarlara kaymamıştır.

[old_news_related_template title="2 Ekim On Numara sonuçları: 300 bin lira... 2017 MPİ çekiliş sonucu sorgulama mpi.gov.tr" desc="On Numara sonuçları MPi canlı yayını ile duyuruldu. Büyük ikramiye yaklaşık 300 bin lira oldu. 2 Ekim 2017 On Numara çekiliş sonucu belli olurken kuponları başında bekleyen vatandaşlar google üzerinden aramalara başladı. Milli Piyango İdaresi oyunları arasında büyük ikramiyeyi kazanma şansı en fazla olan On Numara sonuçları, MPİ sorgulama ekranı (mpi.gov.tr) ve kazandıran numaralar haberimizde." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/10/on-numara-sonuclari-2-ekim-2017-mpi-cekilis-sonucu-sorgula.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/on-numara-sonuclari-mpi-tarafindan-aciklandi-2-ekim-2017-on-numara-sonucu-sorgulama-ekrani-mpi-gov-tr-2034232/"]

[old_news_related_template title="Sayısal Loto sonuçları 30 Eylül MPİ çekiliş sonucu sorgula: Büyük ikramiye haftaya devretti..." desc="Sayısal Loto 30 Eylül sonuçları canlı yayında belli oldu. Sayısal Loto sonuçlarını öğrenmek isteyen vatandaşlarımız haberimizin içeriğini okuyabilirler. Büyük ikramiye ne kadar? İşte MPİ 30 Eylül 2017 Sayısal Loto sonucu ve kazandıran numaralar..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/09/30-eylul-sayisal-loto-sonuclari.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/sayisal-loto-sonuclari-30-eylul-buyuk-ikramiye-mpi-cekilis-sonucu-sorgula-2031303/"]

NASIL OYNANIR?

Şans Topu (5+1) oyunu, iki farklı sayı kümesi içerisinden, belirlenen sayıda numara seçilmesi esasına dayanan bir sayısal oyundur. İlk sayı kümesi 1-34 numaradan, ikinci sayı kümesi ise 1-14 numaradan oluşmaktadır. İştirakçiler, ilk sayı kümesinden 5 (beş) adet, ikinci sayı kümesinden 1 (bir) adet numarayı seçerek oyuna katılabileceklerdir.

Oyun, yaygın ikramiye verilmesine uygun bir oyundur. Bu nedenle ikramiye grupları fazladır. (5+1)’in bilinme olasılığı diğer oyunlara kıyasla daha yüksektir (1/3.895.584). Oyunda ikramiye grupları, (5+1), (5), (4+1), (4), (3+1), (3), (2+1) ve (1+1) olmak üzere 8 adettir.

Çok kazadırana oyun her Perşembe günü sabahından, Çarşamba günü 21:00’e kadar Sayısal Oyun bayilerinde bulunan oyun terminallerinden oynanabilir.