İzmir'de Aliağa'daki olayda iddiaya göre esnaf olan M.Ş. evinden sabah çıktıktan bir müddet sonra tekrar evine geldi. Mustafa Ş., kapıyı açtıktan sonra eşi M.Ş. ile ilişkisi olduğu iddia edilen S.D.'yi  aynı evde yakaladı. Bunu gören M.Ş., önce eşine ardından da S.D.'ye kurşun yağdırırken, daha sonra aynı silahla intihar girişimde bulundu. Silah sesleri üzerine komşular hemen durumu polise bildirdi.

Eve gelen ekipler, üç kişinin kanlar içerisinde yattığını tespit ederken, polisler S.D.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ise yaralanan Miray Ş.'yi Aliağa Devlet Hastanesine kaldırdı. M.Ş., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Aynı hastaneye kaldırılan ve ağır yaralı olan M. Ş. de Ege Üniversitesine sevk edilmesinden bir müddet sonra yolda hayatını kaybetti.
Cesetler, Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan incelemenin ardından Aliağa Devlet Hastanesine götürüldü. Öte yandan, M.Ş. ile M.Ş.'nin daha önce de boşanma aşamasına geldiği, sonra ise tekrar barıştığı iddia edildi.

ÖFKELİ SEVGİLİDEN KURŞUN YAĞMURU

Adana'da 26 yaşındaki E.A., kendisinden ayrılımak isteyen 42 yaşındaki sevgilisi F.T'yi ve kızı 22 yaşındaki G.T'yi tabanca ile yaralayıp, daha sonra aynı silahla başına ateş ederek intihar girişiminde bulundu.

Olay, saat 19.30 sıralarında merkez Çukurova İlçesi Yurt Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Emre Arıkan, kendisinden ayrılmak isteyen sevgilisi Fatma Taş ile konuşmak için evinin önüne gitti. Barışma isteğini redden Taş ile Arıkan arasında tartışma çıktı. Ayrılığı kabullenmeyen Arıkan, yanında taşıdığı tabanca ile Taş'a ateş açtı. Silahtan çıkan mermiler Taş'ın vücudunun çeşitli yerlerine isabet etti. Bu sırada annesini Arıkan'dan korumak isteyen Gizem Taşar'ın yüzünü de kurşun sıyırdı. Taş, kanlar içinde yere yığılırken, Arıkan ise tabahcayı başına dayayarak tetiği çekti.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulanslarla ağır yaralı F. Taş, E. A ile hafif yaralı G.T, çeşitli hastanelere kaldırıldı. Tedavisi devam eden T. ve A. hayati tehlikelerinin bulunduğu, T.'nin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

SİVAS'TA 5 ÇOCUK ANNESİ SOKAKTA BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Sivas'ta 29 yaşındaki 5 çocuk annesi ev kadını Fadime Yılmaz, evinin önünde bıçaklı saldırıda öldürüldü. Polis market işletmecisi F.Y.'yi şüpheli olarak arıyor.

Olay, sabah saat 07.30 sıralarında Yenidoğan Mahallesi 39'uncu sokakta meydana geldi. Sabah saatlerinde sokaktan geçenler, yerde kan izleri ve hemen ileride hareketsiz yatan bir kadın görünce durumu polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yapılan incelemede kanlar içerisinde yerde yatan ve hayatını kaybettiği belirlenen kadının 38 yaşındaki Turan Yılmaz ile evli olan Fadime Yılmaz olduğu tespit edildi. Yılmaz'ın olay yerinden yaklaşık 10 metre ötedeki bir apartman dairesinde oturduğu belirlendi.


KIZ ARKADAŞINI BIÇAKLADI

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde kafe sahibi 28 yaşındaki T. A., tartıştığı kız arkadaşı 24 yaşındaki T.B. tarafından, iddiaya göre, boğuşma anında karnından bıçaklanarak öldürüldü. T.B. ilk ifadesinde, Aydın ile kavga ettiklerini, nasıl olduğunu bilmeden karnından bıçaklandığını söyledi. Kız arkadaşı tartışma sırasında bıçaklayarak öldürdü