Teknolojinin hızla ilerlemesi, akıllı telefon ve internet kullanım yaşının çok düşmesi genç insanlara sapıkların ulaşmasını kolaylaştırdı. Reese Hebert adlı kızı ağına düşürmek isteyen sapık bu sefer sert duvara çarptı. Reese Hebert'e ulaşan kişi bir süre normal şekilde mesajlaştı daha sonra Hebert'in duşa gireceğini söylemesiyle sapık kişi çıplak fotoğraf istedi.

cvf-ocpumaer8dn

MÜTHİŞ CEVAP DERS OLDU

Uzun süre önce aldığı ve hiç kullanmadığı komik şemsiyeyle duş başlığının altında bir fotoğraf çekip atan Reese, sapığın amacına ulaşamamasını sağladığı gibi kendinden çıplak fotoğraf istenen kızların daha net tepkiler verebilmesi açısından cesaretlendi. Twitter'da bu mesajı paylaştıktan sonra gördüğü ilgi Reese'yi fazlaca şaşırttı.

[old_news_related_template title="Tacizcisini kovalayan kadın, adamı böyle yakaladı" desc="Niğde'de yolda çocuğu ile yürüyen 35 yaşlarındaki bir kadının, kendisini taciz eden 60 yaşlarındaki adamı çanta ile kovalaması güvenlik kamerası ile görüntülendi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/03/tacizci8801.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/tacizciye-dayak-kamera-kaydinda-1714880/"]