Süper Lig'de bu akşam çok ktiritk bir maç oynanacak. Fenerbahçe Başakşehir maçı zirve mücadelesi için büyük önem arzediyor. Fenerbahçe'nin önünde 3. olan Galatasararay bu hafta puan alamadı ve Fenerbahçe bu fırsatı değerlendirip puan farkını kapatmak için Medipol Başakşehir'i yenmek istiyor. Medipol Başakşehir de 1 puan farkla liderliğini sürdürüyor ve bunun için bir kaza yaşamak istemiyor. Peki Fenerbahçe Medipol Başakşehir maçı saat kaçta başlayacak ve önceki hafta olduğu gibi şifresiz izlenebilecek mi?

[old_news_related_template title="Fenerbahçe Başakşehir maçı canlı anlatım!" desc="Zirvede kritk randevu. Lider Başakşehir 4. sıradaki Fenerbahçe'ye konuk oluyor. Fenerbahçe Başakşehir maçı iki takım için de kritik öneme sahip. Peki Fenerbahçe Medipol Başakşehir maçı nasıl canlı izlenebilir? İşte karşılaşmadan detayar..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/01/fenerbahce-basaksehir-canli.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gunun-icinden/fenerbahce-basaksehir-maci-canli-izle-bein-sports-1-lig-tv-canli-izle-1637359/"]

FENERBAHÇE MEDİPOL BAŞAKŞEHİR MAÇINDAN DETAYLAR

Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir arasında 7 puan fark bulunuyor. Fenerbahçe'nin sahası Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak olan karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Ligin en golcü iki ekibinin karşılaşacağı maçı Bülent Yıldırım yönetecek. Ayrıca eski takımına karşı sahaya çıkacak olan Emre Belezoğlu Süper Lig'deki 300. resmi maçına çıkacak.

FENERBHAÇE MEDİPOL BAŞAKŞEHİR MAÇI ŞİFRESİZ Mİ?


Karşılaşma beIN Sports 1'den (eski Lig TV) canlı olarak yayımlanacak. Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz hafta Süper Lig maçları şifresiz olarak yayımlanmıştı ama şifreli yayına geri dönüldü ve karşılaşma naklen ancak ücretli olarak izlenebilecek.

FENERBAHÇE'DE EKSİKLER VAR

Lideri yenerek şampiyonluk yarışında önemli bir hamle yapmak isteyen Fenerbahçe'de eksiklikler can sıkıyor. Fenerbahçe'de Simon Kyaer'in durumu belirsizi. Sakatlıkları bulunan Mehmet Topal ve Volkan Şen'in kadroya girmesi beklenmiyor. Milli takıma giden Moussa Sow ve kart cezalısı İsmail Köybaşı da sahaya çıkamayacak.