Fenerbahçe, Krasnodar karşısında tur vizesi arıyor. UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'ya kalmak için rakibi Krasnodar'ı 2 farklı yenmek zorunda olan Fenerbahçe'de hazırlıklar tamamlandı ve maç saati beklenmeye başladı. Fenerbahçe, Krasnodar'a elenmesi durumunda Şubat ayında Avrupa macerası sona ermiş olacak. Bu akşam Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda saat 20.00'da başlayacak olan Fenerbahçe - Krasnodar maçı öncesi şifresiz yayınlayan kanallar araştırılıyor. Futbolseverlerin merak ettiği Fenerbahçe - Krasnodar maçını veren kanallar listesi haberimizde.

ŞAMPİYONLUKTAN UZAKLAŞAN FENERBAHÇE'NİN UMUDU AVRUPA!
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanşında bugün Krasnodar'ı Kadıköy'de ağırlayacak. Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynanacak olan Fenerbahçe – Krasnodar maçında Polonyalı hakem Pawel Raczkowski düdük çalacak. İlk maçı 1-0 kaybeden Fenerbahçe turu geçmek için 2 farklı kazanmak zorunda. Tek farklı gollü galibiyet ve her türlü beraberlikte ise Krasnodar tur vizesini alacak. Fenerbahçe'in 1-0 kazanması halinde karşılaşmada uzatmalara gidilecek. Bu karşılaşma Fenerbahçe için bir anlamda 2016-2017 sezonunun finali niteliğini taşıyacak.

UÇAN HOLLANDALI GÖREV BAŞINDA
Fenerbahçe, Krasnodar karşısında bu akşam tamam mı devam maçına çıkıyor. İlk maçta 4. dakikada 1-0 yenik duruma düşen Fenerbahçe, sonraki dakikalarda gol yollarında başarız oldular. Rövanş maçında Krasnodar karşısında sahaya çıkacak van Persie, Fenerbahçe'nin tur umudu olacak. Robin van Persie'yi ilk 11'de oynatmayı planlayan Hollandalı teknik adam, vatandaşıyla özel bir görüşme yaptı. Advocaat, “Krasnodar maçının ne kadar önemli olduğunu anlatmaya gerek yok. Senden gol veya goller bekliyorum” dedi. Van Persie, bu sezon kritik maçlarda attığı gollerle dikkat çekerken ligde Galatasaray derbisinde 2 kez fileleri havalandıran, kupadaki Beşiktaş derbisinde de takımını galibiyete ulaştırmıştı. Krasnodar maçına hazır olan Van Persie, bu sezon Avrupa Ligi'nde forma giydiği 6 maçta 1 kez fileleri havalandırdı.

FENERBAHÇE, TARAFTARA KENDİSİNİ AFFETTİREBİLECEK Mİ?
Kasımpaşa beraberliğiyle ligde lider Beşiktaş'ın 10 puan gerisine düşerek şampiyonluk şansını mücizelere bırakan Fenerbahçe'de, Avrupa'dan elenmesi halinde radikal kararların alınması bekleniyor. Son kozlarını oynayan Teknik Direktör Dirk Advocaat ile sezon sonu beklenmeden yollar ayrılacak. Eleştirilen bazı futbolcuların kadro dışı kalması bekleniyor. Son 7 resmi maçında sadece 2 galibiyet alan Fener, turu geçerse öfkeli taraftarla arasındaki buzları eritecek.

FENERBAHÇE – KRASNODAR MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR

Saat 20:00’de başlayacak Fenerbahçe – Krasnodar maçını Türkiye'de Tivibuspor 2’den canlı yayınlanacak. Fenerbahçe - Krasnodar maçını yayınlayan diğer ulusal kanallar ise şöyle; TEN 3, beIN Sports, SuperSport, K-Sport 3, Sky Go, FOX Play, Klik Sport, ESPN, LeTV, Nova Sport, Eurosport, OTE Sport 5, Dolce Sport, Fox Soccer, Dplay, Arena Sport, Матч! Игра, Матч! Футбол 2, Digi Sport

FENERBAHÇE KRASNODAR MAÇI MUHTEMEL İLK 11’LER

Fenerbahçe: Volkan, Şener, Skrtel, Kjaer, İsmail, Mehmet Topal, Josef, Alper, Sow, Lens, Van Persie

Krasnodar: Kristyuk, Kaleshin Granqvist Naldo Ramirez, Claesson, Wanderson, Smolov, Gazinski, Kabore, Podberezkin