Merak edilen Osmanlıspor Galatasray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda  sorusunun yanıtı haberimizde. İlk 11'ler belli oldu. Süper Lig'de sezona iyi bir oyunla Kayserispor'u 4-1 yenerek oldukça iyi başlayan Galatasaray, güçlü Ankara temsilcisi Osmanlıspor'a konuk oluyor. Peki Osmanlıspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

CİMBOM'DA TEK HEDEF 3 PUAN

Östersunds’a elenerek henüz sezon başına Avrupa Ligi’ne veda eden ancak birbirinden kaliteli transferlerle adından oldukça söz ettiren Galatasaray, flaş bir galibiyetle kazandığı Kayserispor maçının ardından gözünü Osmanlıspor’a dikti. Şampiyonluk yolundaki rakiplerinden Beşiktaş’ın da Kasımpaşa karşısındaki puan kaybıyla iştahlanan Cimbom, galibiyetten başka bir şey düşünmüyor.

[old_news_related_template title="CANLI İZLE: Osmanlıspor Galatasaray maçı canlı yayın izle! Maçı izleyebileceğiniz uydu kanalları listesi! (GS Osmanlı)" desc="Taraftarlar Osmanlıspor Galatasaray maçını canlı izlemek için maçı canlı yayınlayacak uydu kanallarını merak ediyorlar. Lige farklı galibiyet ile başlayan Galatasaray, ilk haftadan puan çıkaramayan Osmanlıspor'a konuk oluyor. Peki Osmanlıspor Galatasaray maçı hangi kanaldan canlı izlenebilecek, canlı yayınlayacak uydu kanalları var mı?" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/08/osmanlispor-galatasaray-maci-canli-zle-uydu-kanallari-canli-yayin-gs-maci.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/canli-yayin-osmanlispor-galatasaray-maci-canli-izle-gs-osmanli-macini-canli-yayinlayacak-uydu-kanallari-listesi-1980670/"]

OSMANLISPOR İLK PUANLARIYLA TANIŞMAK İSTİYOR

Süper Lig’in yeni takımlarından Yeni Malatyaspor deplasmanda 3-1 yenilerek lige istediği gibi başlayamayan ve hafta içinde 4 yabancı oyuncusuyla yollarını ayıran Osmanlıspor, Galatasaray karşısında hem bu sezonki ilk puan ya da puanlarını almak hem de moral bulmak için çıkıyor.

11’LER

Osmanlıspor: Karcemarskas, Vrsajevic, Maxsö, Pinto, Numan, Serdar Gürler, Lawal, Hasan, Tugay, Umar, Thievy

Galatasaray: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Tolga, Belhanda, Linnes, Gomis, Ndiaye, Rodrigues, Fernando

STAT: Osmanlı Stadı

SAAT21.45

HAKEM: Halil Umut Meler

YAYIN: beİN Sports 1

KAZANAN KADRO SAHAYA

2015-16 sezonunda dış saha maçlarında sadece dört galibiyet alabilen ve 18 puanda kalan Galatasaray,  geçen sezon ise 17 deplasman sınavının dokuzunu kazanıp 31 puan toplayabilmişti. Sezona taraftarların ıslıklarıyla başlayan teknik patron İgor Tudor da güvenoyu almaya çalışacak. Osmanlı, iki sezondur Cimbom’a evinde yenilmiyor. Tudor, Kayseri önünde kazanan kadroyu bozmayı düşünmüyor.