Grinin Elli Tonu yıldızı Dakota Johnson ve Coldplay’in solisti Chris Martin ilişki yaşadıkları geçtiğimiz Aralık ayında  Paris’teki Charles de Gaulle Havalimanı’nda ilk kez birlikte görüntülenmiş, o günden sonra da ilişkileri doğrulanmıştı.

Grinin Elli Tonu (Fifty Shades of Gray) film serisiyle büyük bir şöhrete kavuşan Johnson (28) ve ünlü müzik grubu Coldplay’in solisti Martin (40) geçtiğimiz gün Malibu Soho House'da ilk kez samimi bir şekilde görüntülendi.

basliksiz-1

Çift mekana Johnson'ın jeep'iyle birlikte geldi. Gece boyu birbirlerinden bakışlarını alamayan çift, ilk kez kameralara aldırmadan gece boyu dans etti.

basliksiz-1

O gece yanlarına uğrayan yakın arkadaşlarından biri basın mensuplarına; “Birbirleriyle oldukça iyi anlaşıyorlar. Chris, Dakota’yla fikrini öğrenmek için onunla şarkılarını paylaşıyor."  "Vakitlerinin çoğunu birlikte geçiriyorlar. Birbirlerine alıştılar. Ancak Chris’in başından daha önce uzun bir evlilik geçtiği için işleri biraz daha ağırdan almayı tercih ediyor." dedi.

28 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz aylarda Colplay'in Arjantin'deki konserine de katılmış fakat kameralara yakalanmadan oradan ayrılmayı başarmıştı.

40 yaşındaki müzisyen 2003 yılında Hollywood yıldızı Gwyneth Paltrow ile evlenmiş, iki çocuğu bulunan çift 2014 yılında boşanmıştı.