Hukuk Müşaviri Yaşar Güçlü, Tarım İşletmeleri Genel Müdür Yardımcısı Salih Başparmak, Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdür Yardımcısı Sadi Demirci, Et Süt Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Ethem Kalın görevden alındı. AB ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Ali Recep Nazlı da Bakanlık Müşavriliği’ne getirildi. Et ve Süt Kurumu Yönetim Kurulu üyeliğine ise, Osman Uzun atandı.

TPAO GENEL MÜDÜRÜ DE VAR


Enerji, Aile, Tarım, Turizm, Orman Bakanlıklarında da üst düzey yöneticiler görevden alındı. Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Abdullah Necat Birecik de görevden alınan bürokratlar arasında yer aldı. Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Pamukçuoğlu’nu da görevden aldı. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ise, Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez’i görevden alıp, Bakanlık Müşavirliği’ne atadı. Enerji Bakanlığı’nda ise, TPAO Genel Müdürü Besim Şişman görevinden alındı.

[old_news_related_template title="Çok sayıda bürokrat görevinden alındı! Kamuda üst düzey deprem!" desc="Aralarında TPAO Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Besim Şişman olmak üzere çok sayıda bürokrat görevinden alındı. Aile ve Sosyal Politikalar, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, İçişleri, Kültür ve Turizm, Maliye, Milli Eğitim, Orman ve Su İşleri ile Sağlık Bakanlıklarına ilişkin atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. İşte görevden alınan bürokratlar..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/02/atama-kararlari.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/son-dakika-haberi-kamuda-cok-sayida-burokrat-gorevinden-alindi-2211485/"]