Boğaz çevresinde ilginç görüntülere neden olan sis İstanbul'un sabah saatlerindeki son dakika gündemini oluşturdu. Bulutların yere düştüğü izlemini veren sis, sosyal medyada da birçok kişi tarafından paylaşıldı. Ulaşımda büyük bir aksaklığa neden olmayan sisin, öğlen saatlerine kadar dağılması bekleniyor. İstanbul'da günün ilerleyen saatlerinde yağmur bekleniyor. İşte kartpostallık o görüntü...

haberler

 

[old_news_related_template title="İstanbul ve Ankara'da sis git gide arttı!" desc="Gece saatlerinde Ankara'yı yoğun şekilde etkileyen sis ilerleyen saatlerde İstanbul'da da kendini göstermeye başladı. Sabah saatlerinde havayı gören vatandaşlar gözlerine inanamadı. Şehir merkezinde de etkili olan sis nedeniyle binalar gözden kayboldu. Gece saatlerinde görüş mesafesini Ankara'da düşüren sis, son dakikalarda İstanbul'da artarak hayatı etkilemeye başladı. Henüz vapur seferleri hakkında herhangi bir iptal haberi gelmedi..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/01/istanbul-ankara-siz-son-dakika-haberleri.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/goz-gozu-gormuyor-ankara-ile-basladi-istanbulu-da-etkisi-altina-aldi-son-dakika-haberleri-2165976/"]

BUGÜN BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, batısı ile zamanla Yalova ve Kocaeli, gece saatlerinde Sakarya ve Bilecik çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BALIKESİR °C, 12°C
Çok bulutlu, bu sabah saatlerinde yer yer sisli, zamanla aralıklı sağanak yağışlı

ÇANAKKALE °C, 13°C
Çok bulutlu ve zamanla aralıklı yağmurlu

EDİRNE °C, 8°C
Çok bulutlu ve zamanla aralıklı yağmurlu

ISTANBUL °C, 12°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak yağışlı

EGE
Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, Güney Ege kıyılarının yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların İzmir, Aydın ve Muğla çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

A.KARAHISAR °C, 8°C
Çok bulutlu, sabah saatlerinde yer yer puslu ve sisli, öğle saatlerinden sonra hafif yağmurlu

IZMIR °C, 14°C
Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

KÜTAHYA °C, 9°C
Çok bulutlu, sabah saatlerinde yer yer puslu ve sisli, akşam saatlerinden itibaren hafif yağmurlu

UŞAK °C, 12°C
Çok bulutlu, hafif yağmurlu

AKDENİZ
Çok bulutlu, batısının sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Antalya'nın merkez ve doğu ilçelerinde(Serik, Manavgat, İbradı ve Akseki) yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ADANA °C, 18°C
Parçalı ve az bulutlu

ANTALYA °C, 16°C
Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların merkez ve doğu ilçelerinde (Serik, Manavgat, İbradı ve Akseki) kuvvetli olması bekleniyor.

ISPARTA °C, 8°C
Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu

KAHRAMANMARAŞ °C, 12°C
Parçalı ve çok bulutlu

İÇ ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Yozgat ve Sivas çevrelerinin, öğle saatlerinden sonra Ankara, Eskişehir, Çankırı ve Kırıkkale, akşam saatlerinden sonra Kırşehir, Aksaray, Nevşehir ve Yozgat çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte doğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ANKARA °C, 9°C
Çok bulutlu, bu sabah saatlerinde yer yer sisli ve puslu, öğle saatlerinden sonra hafif yağmurlu

ESKISEHIR °C, 8°C
Çok bulutlu, bu sabah saatlerinde yer yer sisli ve puslu, öğle saatlerinden sonra hafif yağmurlu

KARAMAN °C, 7°C
Çok bulutlu, bu sabah saatlerinde yer yer sis ve puslu

YOZGAT °C, 7°C
Çok bulutlu ve zamanla hafif yağmurlu

BATI KARADENİZ
Çok bulutlu, gece saatlerinde Düzce ve Bolu çevrelerinin hafif yağmur ve karla karışık yağmurlu, yükseklerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte Bolu ve Kastamonu'nun yüksek kesimlerinde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

BOLU °C, 9°C
Çok bulutlu bu sabah saatlerinde yer yer sis ve puslu, gece saatlerinde hafif karla karışık yağmur ve kar yağışlı

KARABÜK °C, 13°C
Çok bulutlu geçeceği, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte yüksek kesimlerinde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

SİNOP °C, 11°C
Parçalı ve çok bulutlu

ZONGULDAK °C, 13°C
Parçalı ve çok bulutlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ
Parçalı ve çok bulutlu, iç kesimlerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde hafif yağmur, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde hafif karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte doğusunun iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ARTVİN °C, 9°C
Çok bulutlu, akşam saatlerinde iç kesimleri hafif kar yağışlı

SAMSUN °C, 12°C
Parçalı ve çok bulutlu

TOKAT °C, 12°C
Çok bulutlu, sabah saatlerinde yer yer sisli ve puslu, öğle saatlerinden sonra hafif yağmurlu

TRABZON °C, 13°C
Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu

DOĞU ANADOLU
Çok bulutlu, batısı ile zamanla Erzurum, Muş, Bingöl, Bitlis, Kars, Ardahan, Ağrı ve Van çevrelerinin hafif yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur, kuzey ve doğu kesimlerinde karlakarışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Kuzey ve doğu kesimlerinde bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ELAZIĞ °C, 9°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra hafif yağmurlu

ERZURUM °C, 0°C
Çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra hafif kar yağışlı geçeceği, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

HAKKARİ °C, 4°C
Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

IĞDIR °C, 8°C
Çok bulutlu, akşam saatlerinde hafif yağmurlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU
Parçalı ve yer yer çok bulutlu, Adıyaman, Ş.Urfa ve Diyarbakır çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sis hadisesi bekleniyor.

ADIYAMAN °C, 11°C
Parçalı ve çok bulutlu, zamanla hafif yağmurlu

BATMAN °C, 12°C
Çok bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli

DIYARBAKIR °C, 9°C
Çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra hafif yağmurlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli

GAZIANTEP °C, 11°C
Parçalı ve çok bulutlu


[old_news_related_template title="Meteoroloji'den son dakika hava durumu uyarısı: Günlerce sürecek!" desc="Yağışlı hava yurda bugün giriş yapıyor, hava sıcaklıkları yağışla beraber düşmeye başlasa da hafta sonuna kadar kar yağmayacak. Meteoroloji'den gelen son dakika verilerine göre önümüzdeki günlerde hava durumunun nasıl olacağı belli oldu. İstanbul'da kar ne zaman yağacak sorusunun cevap buldu. İşte Meteoroloji'den yapılan son açıklama..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/01/yagmur-hava-durumu-son-dakika-kar.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/3-gun-boyunca-yagmur-kar-ne-zaman-yagacak-meteorolojiden-hava-durumu-verileri-son-dakika-haberleri-2168886/"]