Krep hazırlanışı çok kolay bir hamurişidir. Hem tatlı hem de tuzlu lezzetlerin yanına yakışan krepin tarifini ve püf noktasını sizler için derledik. Tatlı ve tuzlu olarak servis edilebilen krep tarifinin püf noktaları nelerdir? Krep nasıl yapılır? İşte krep tarifi ve malzemeleri... KREP MALZEMELERİ 2 adet yumurta 2 su bardağından biraz az un 1 su bardağı su 1 su bardağı süt 1 çay kaşığı tuz Pişirmek için margarin veya sıvı yağ KREP TARİFİ Kahvaltılık krep hazırlamak un, süt ve su ile hiç topak kalmayana kadar iyice çırpın. Yumurtaları ekleyin biraz daha çırpın. Kek hamurundan daha akıcı bir kıvamda hamur edin. Teflon tavaya 1 çay kaşığı kadar margarin veya sıvı yağ koyup kızdırın. Tavaya 1 kepçe krep hamuru dökerek yayın. Her iki tarafını çevirerek orta ateşte pişirin.