Gökhan Karataş - sozcu.com.tr
Spor Toto Süper Lig'in 11'inci haftasında Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da sakatlıktan yeni kurtulan Elmander, Şubat ayına kadar sahalardan uzak kalacak kaptan Ujfalusi ve cezalı Engin'in yanı sıra Gökhan, Çağlar, Ceyhun, Furkan, Baros ve Sercan, maç kadrosunda yer almadı.

Mersin'e götürülmeyen 9 oyuncu arasında biri var ki, sezon başından bu yana tüm şartlar lehine gelişmesine rağmen bırakın formayı kapmayı, ilk 18'e dahi girmeyi başaramıyor.

FORMAYI UNUTTU
Fatih Terim'in takımda düşünmediği Bogdan Stancu, Orduspor'un yolunu tuttu. Beklentiyi karşılayamayan Mehmet Batdal, kiralık gönderildi. Kulüp bulması istenen Milan Baros, takımdan ayrı çalışmaya başladı. Kadroya giremeyeceğini düşünen Necati Ateş, Eskişehirspor'a transfer oldu. Aynı mevkide görev yaptığı 4 oyuncuyla yollar ayrılan Sercan Yıldırım ise bu sezon oynanan 15 resmi maçın 11'inde kadro dışında kaldı.

Sarı-kırmızılı forma altında 3 karşılaşmada toplam 90 dakika süre alabilen Sercan, 16'ıncı resmi maç öncesi de teknik direktörünün gözüne girmeyi başaramadı. Son olarak Elmander'in sakatlığı nedeniyle 4 maçtır takımdan uzak kalmasına rağmen genç golcü, yine forma hasretini dindiremedi.

Florya'da ikinci yılını geçiren Sercan, Galatasaray formasıyla 4 gol kaydederken, 3 de asist yaptı.