Dünyada 'Gangnam Style' şarkısıyla izlenme rekorları kıran Güney Koreli ünlü popçu Park Jae-Sang(PSY), halka açık konser ve Yetenek Sizsiniz yarışmasının finali için bugün Türkiye'ye geldi.

Kore Havayolları'nın tarifeli seferiyle dün akşam saat 19.00'da Seul'den İstanbul'a gelen Güney Koreli ünlü popçu Park Jae-Sang (PSY) Atatürk Havalimanı'nda uçağın altından özel CIP aracı ile alınarak özel jet yolcularının kullandığı Genel Havacılık Terminali'nden çıkış yaptı.

22 Şubat'ta Tepebaşı'nda halka açık bir konser verecek ve özel dansçıları ile birlikte sahne alacak yıldızın konser için 250 bin dolar alacağı konuşuluyor. Türkiye'ye gelecek olmanın heyecanını twitter hesabından paylaşan ünlü şarkıcı, "İstanbul Blue Night'ta Türk hayranlarımla ve Yetenek Sizsiniz Türkiye seyircileriyle buluşacak olmanın heyecanını yaşıyorum" diye yazdı.

TÜM ZAMANLARIN REKORUNU KIRDI

Amerika'nın en prestijli müzik okullarından Berklee'de okumuş olan PSY'nin Gangnam Style'ı Youtube'da tüm zamanların en çok izlenen videosu oldu. Şarkı toplamda 1.3 milyar kez izlendi. 2012'de izlenen videoların 5.2 milyar dakikasını Gangnam Style oluşturdu.

BUNLARI İSTEDİ

Akşam Gazetesi'nden Süleyman Şen'in haberine göre, ünlü şarkıcının kulis istekleri de belli oldu, işte o liste:

- Fiji şişe suyu
- Shin Cup marka Kore usulü baharatlı noodle
- Hava nemlendirici
- Buharla eşya yıkamaya yarayan kap ve portatif tekerlekli elbise dolabı
- Plastik ambalajda meyve ve sebze tabağı
- Kaldığı odada tüm ışıkların açık olması.
- Kaldığı otelin restoranın mönüsü ve otel çevresindeki tüm restoranların mönüsü.