Öğrenci evlerinin içine “Devletin valisi ile polisini namus jandarması yapma projesini” yüksek sesle, bağırarak, kızarak açıkladı. Annelere babalara “Çocuklarınız bize emanettir” diyor ya kendisi nasıl bir baba?
Okuyalım!
Aydınlanalım!
“Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan olmadan önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı iken oğlu Ahmet Burak Erdoğan, Şişli’de yaya geçidinde karşıya geçmeye çalışan TRT İstanbul Radyosu sanatçısı Sevim Tanürek’e otombille çarptı.
Sanatçı hastaneye kaldırıldı.
Ahmet Burak Erdoğan, annesinin otomobilini kullanıyordu. Trafik raporunda “dalgın araç kullandığı” için kusur oranı sekizde üç (3/8) tespiti yapılmıştı. Savcı polisin raporuna dayanarak 3 aydan 20 aya kadar hapis istedi. Sanatcı Sevim Tanürek, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Bunun üzerine Ahmet Burak Erdoğan hakkında ek iddianame düzenlenerek “istenen ceza 2 yıldan 5 yıla kadar hapis” diye değişti.

* * *

Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan araya girdi. Ölen sanatçının eşi ve oğluna çok sıcak ilgi gösterdi.
Mezar yeri temin etti.
Hastane masrafını ödedi.
Tanürek’in eşi ile oğlu da şikayetlerinden vazgeçtiler. Fakat dava sürdü. Mahkeme Adli Tıp Trafik İhtisas Dairesi’nden kazayla ilgili rapor istedi. Bu dairenin başında makine mühendisi Eyüp Çakmak bulunuyordu. Eyüp Çakmak, sanık Burak Erdoğan için tamamen kusursuz raporu düzenledi ve “sekizde sekiz (8/8) kusur ölen yaya Sevim Tanürek’tedir” dedi.

* * *

Sonra ne mi oldu?
Başkan’ın oğlu aklandı.
Beraat etti.
Tayyip Erdoğan Başbakan oldu. Kusursuzdur raporu veren dairenin başkanı Eyüp Çakmak, Türkiye Denizcilik İşletmeleri Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı. 19 yaşındaki oğlu dikkatsizlik etmiş, kaza yapmış, ölüme neden olmuş. Baba Tayyip Erdoğan da oğlunun ceza almaktan kurtulması için babalığını yapmış. Oğluna kusursuz raporu veren makine mühendisini ödüllendirmek istemiş. Adli Tıp mühendisini Tayyip Erdoğan kendi şirketleri olan Emniyet Gıda’nın ya da İhsan Gıda’nın ya da Yeni Doğa’nın genel müdür yardımcısı değil de özelleştirme idaresine devredilmiş, 30-40 trilyon kıdem tazminatı ödeyerek 3 bine yakın çalışanını işten çıkarmış bir devlet şirketinde müdür yardımcısı yaptırıyor.

* * *

Tayyip Erdoğan iyi baba!
Hem oğlunu kurtarıyor.
Hem oğlunu kurtaranı kurtarıyor. Oğlunu kurtaran adamı kendi şirketine değil de devlet şirketine genel müdür yardımcısı yaptırarak oğluna miras kalacak şirketini de kurtarıyor”
(Bu bilgiler; Necati Doğru’nun VATAN Gazetesi’nde “Başbakan kendi şirketine niçin almadı?” başlıklı yazısından özetlenmiştir. Bu yazıya herhangi bir yalanlama, düzeltme, tekzip yapılamamıştır.)

İftiracı!

Tıp fakültesinden mezun olur olmaz Verem Savaş Dispanseri’nde göreve başladı. 1 yıl içinde Toplum Sağlık Merkezi’ne atandı. Kısa süre sonra merkezin grup başkanı yapıldı. Hızlı tırmanış, yıldırım yükselişler sonunda Sağlık Bakanlığı Müşaviri yani Sağlık Bakanı’nın aklına ve bilgisine başvurulan kişi yapıldı. Ahmet Özdinç adlı Sağlık Bakanlığı Müsteşarı’nın “Kız erkek aynı evi paylaşan öğrencilerin kürtaj başvurusunda patlama oldu” açıklaması iftira çıktı. İftiracı, yalancı, sorumsuz fakat yandaş üst bürokrat tipi şu son 11 yılda devleti ele geçirdi.